perjantai 22. kesäkuuta 2018

Villapesupinnat -huivi

Hyvää juhannusta! Sade taukosi täällä meillä päin ja sen kunniaksi kävin kuvaamassa viime viikonloppuna valmistuneen Villapesupinnat -huivini. Huiviohje on suositun Villapesuohjelma neulepodcastin Pirjon ja Katrin suunnittelema ja huiviohjeen julkaisun yhteyteen naiset järjestivät myös KALin, johon minäkin tällä huivillani osallistuin. Ohje löytyy ilmaiseksi Ravelrysta ja ohjeita huivin neulomiseen voi katsoa myös YouTubesta Villapesupinnat erikoisjaksoista. Nimensä mukaisesti huiviin neulotaan erilaisia neulepintoja ja niiden väliin tehdään reikäneulekerroksia. Tätä huivia neuloessa opettelin neulomaan vihdoin ja viimein kaksiväristä briossia. Ihan turhaan olin sen neulomista vierastanut, sillä ihan helposti opin logiikan ja briossin neulominen on kaiken lisäksi tosi kivaa ja koukuttavaa. Ohjeesta poiketen valitsin huiviini vain kolme väriä. Päävärinä on mintun värinen Arwetta Classic, murrettu vihreä on Dropsin Baby Alpaca Silkkiä ja monivärinen lanka on irlantilaista käsinvärjättyä Olann merinosukkalankaa värissä Pinch. Tilasin tämän langan Majapuulta. Aikomus oli laittaa huiviin myös murrettua liilaa yksivärisenä, mutta jätin sen kuitenkin lopulta pois. Pelkäsin, että huivista tulee nelivärisenä liian kirjava ja olen kyllä tyytyväinen näihin värivalintoihini. Huivista tuli omasta mielestäni aivan ihana! Sitä oli todella kiva neuloa ja lopputuloksena on iso, pehmeä ja kaunis huivi. Tämä huivi on menossa lahjaksi ja toivonkin, että huivin saaja pitää näistä värivalinnoista yhtä paljon, kuin minä. Kiitos Pirjolle ja Katrille ihanasta huiviohjeesta ja kivasta yhteisneulonnasta! Toivotan teille kaikille oikein ihanaa kesää! Minulla alkoi loma juuri nyt :)


10 kommenttia:

 1. Ihanan värinen huivi ja muutenkin tosi kaunis 💜💙 Hyvää juhannusta sinne teille! 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika 💜 Tämä oli aivan ihana projekti neuloa ja oikein onnistunut siitä tuli minunkin mielestäni.

   Poista
 2. Tosi kaunis huivi, värivalinnat on kyllä onnistuneet! :) Hyvää juhannusta! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa 💜 Ei ehkä kovin tyypilliset värit minulle, mutta jotenkin tuo mintun ja lilan yhdistelmä nyt miellytti silmää.

   Poista
 3. Kiitos ihanista sanoista ❤️
  T pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo ja ihanaa, kun teitte tämän kauniin huivin ohjeen! 💜

   Poista
 4. Voi että miten kaunis! Värit on ihan minun makuun<3 Nyt on ollutkin jo muutamia viileämpiä aamuja ja iltoja, tuollainen iso huivi ois ihana vetäistä harteille. On siinä ollu kyllä valtava työ. Onko nuo erilaiset neulepinnat miten vaikeita? En sillä että heti alkaisin neuloa, mutta ihan uteliaisuudesta kyselen...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä neulepinnat ovat todella helppoja ja sujuvat kokemattomaltakin neulojalta. Osa pinnoista on ohjeesta ja osa omasta päästäni. Nurjilla ja oikeilla silmukoilla pärjää. Annoin huivin lahjaksi pari viikkoa sitten ja tuli kyllä hyvä mieli, kun sai antaa itse tehdyn lahjan eteenpäin. Toivottavasti huivi pitää saajansa lämpimänä ja hyvällä mielellä. Kiitos sinulle 💛

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥