lauantai 5. maaliskuuta 2016

Pinkit sukat

Neuloin itselleni sukat. Pinkit ja ihanat. Langan ostin käsityömessuilta Lentävän Lapasen osastolta ja se on Handun käsinvärjäämää sukkalankaa. Väri on niin sähäkkä ja ihana, että minun oli ostettava vyyhti. Malli on melkein kuin Smokestack Socks paitsi jätin kuvioinnin sukan takaa ja pohjasta pois. Neuloin sukat 2,5 mm pyöröpuikolla molemmat kerralla, mutta tällä kertaa varresta varpaisiin. Aloitukseen kokeilin ensimmäistä kertaa joustavaa rib cast on aloitusta ja sillä tulikin tosi siisti ja joustava aloitus sukan varteen. Oikeat silmukat resorissa neuloin kiertäen oikein. Muuta ihmeellistä näissä sukissa ei sitten olekaan, mutta tykkään tuon pirteän värin lisäksi kovasti sukkien kuvioinnista pikku palmikoineen. Näistä tuli ehkä ihanimmat ikinä itselleni neulomat sukat 💗
26 kommenttia:

 1. No voi video, mitkä ihanuudet!!! Tosi kauniit sukat ja miten ihana väri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsu! Ostaessa meinasin, että neulon tästä tyttärelle, mutta koska sukkien tarvetta ei hänellä ollut, niin sainkin sukat ihan itselleni :)

   Poista
 2. On kyllä ihanat :) Mukavan pirtsakka väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä ihan tosi herkku! Kiitos naurispelto! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Minun piti ostaa itselleni joku syvä petrooli tai turkoosi sukkalanka, mutta en vain voinut vastustaa tätä pinkkiä! :)

   Poista
 4. Oi! Raikas pinkki ja ihanat sukat. Kauniit jalat sinulla ja sukat istuvat todella hyvin. Kyllä noissa kelpaa astella kevättä kohti ♡ .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tosiaan kelpaa tepsutella kevättä kohti! Mukavan istuvatkin sukista tuli, kun tuo mallineule joustaa hyvin. Kiitos sinulle Kipa <3

   Poista
 5. Vaan onpa siinä kauniit sukat! Aivan ihanat nuo minipalmikot! Tämmöset kun sais itsellekin, ja samassa värissä vielä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo! Olin jo pitkään ajatellut neulovani jotkut sukat, joissa on paljon tuollaisia pikkupalmikoita. Sitten törmäsin Ravelryssä tähän malliin ja nämä pääsivät tällä kertaa puikoille. Hyvä, että pääsivät, sillä näistä tuli tosi kivat :)

   Poista
 6. Oi, miten somat sukat ja ihana pinkki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Aivan ihana pinkki minunkin mielestä. Kotioloissa ei haittaa yhtään, vaikka väri olisikin vähän sähäkkä :)

   Poista
 7. Onpa ne nätit ja niin siististi tehdyt niin kuin sinulla aina! Väri on kyllä keväisen sähäkkä ja tuo malli antaa sukkiin elävyyttä. Varmasti ihana lanka, minä olen jotenkin ihan pihalla kaikista näistä nykyajan ihanista langoista, sitä pyörii vaan ympyrää lankakaupassa eikä osaa mitään edes valita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Minullekin on vasta alkanut aueta millaiset mahdollisuudet lankojen suhteen oikein onkaan. Ennen kun olen tyytynyt markettien valikoimiin. Kieltämättä vaatii vähän perehtymistä ennen kuin pystyy siitä lankapaljoudesta valitsemaan mieluisat itselleen. Tarjontaa kun on nyt todella paljon!

   Poista
 8. On kyllä kauniit sukat. Väri on kyllä aivan loistava ja niin kaunis tuo neulemalli ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Ihastuin heti tähän sukkamalliin ja lisäksi näitä oli tosi kiva neuloakin :)

   Poista
 9. Aivan ihanat ♥ Tuo väri on kyl herkullinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Väri on sellainen, etten sen ohi päässyt, kun kerran bongasin :)

   Poista
 10. Kannattaisi varmaan itsekin joskus katsella muitakin kuin marketin novitalaisia.. Aivan ihanat sukat, lanka on tosi kivan näköinen! Minä aloittelin niitä varpaista alkavia sukkia, mutta joutivat jo purkuun kun piti saada nopeammin valmista.. Vaan vielä joskus aijon opetella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uusi maailma on kyllä auennut lankojen suhteen, kun on päässyt perehtymään tähän koko ajan kasvavaan tarjontaan. Minusta on ihana kokeilla uusia lankoja. Lisäksi olen tosi herkkäihoinen, joten senkin takia joudun valikoimaan tarkemmin.
   Minäkin jouduin ne ensimmäiset varpaista varteen sukat purkamaan muutamaan kertaan, ennen kuin jälki oli siedettävää. Hienoa kuitenkin, että pääsit kokeilemaan tekniikkaa. Ehkä sitten seuraavat sukat "väärinpäin" :) Kiitos sinulle Raisa P!

   Poista
 11. Ihanan pirteät ja niin kauniit sukat! Minä olen himoinnut kaikkia ihania lankoja, mutta varasto pursuaa sitä seiska veikkaa vuosien takaa :(. Pakko olisi käyttää niitä alta pois, ennen kuin uusia lankoja hamstraa. Tosin olen luvannut itselleni, että ihan erityisiin lahjaprojekteihin saan ostaa ihania uutuuksia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Lupasintselleni, että saan ostaa kässämessuilta jonkin oikein tosi kivan ja spesiaalin langan. Se oli sitten tämä tällä kertaa. Ihan hyvä välillä luvata itselleen jotain kivaa :)

   Poista
 12. Onpas kerrassaan sievät sukat <3 Ja pirtsakka väri, tuo kauniisti neulepinnan ja palmikot esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija ♥ Minustakin tässä langassa tuo sävyjen vaihtelu on niin kiva ja palmikot sopii siihen oikein hyvin. Pinkkiä ja herkkistä :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥