maanantai 29. helmikuuta 2016

Blogitapaaminen Lankamaailmassa

Prinsessajuttu ja Tampereen Lankamaailma järjestivät viikko sitten lauantaina blogitapaamisen Tampereen Lankamaailman myymälässä. Paikalla oli kymmenkunta bloggaajaa, Lankamaailmalaisia sekä Kaarina Korventaka Ihana -lehdestä. Kaarina kertoi meille Ihana -lehdestä ja kevään trendeistä. Mukaan saimme illan teeman mukaisia ekohenkisiä lankoja, KnitPron virkkuukoukun (jotta pääsi vaikka siltä istumalta uusia lankoja työstämään) ja uusimman Ihana -lehden. Mukavan rupattelun ja käsitöiden ohella pääsimme herkuttelemaan oikein olan takaa, sillä Brander, Tallipihan kahvila, Ruohonjuuri ja Hyvinvoinnin tavaratalo olivat sponsoroineet aivan upeat tarjottavat. Illan aikana oli hyvä tilaisuus tehdä myös lankaostoksia ja muutamia keväisiä värejä valikoitui minun ostoksieni joukkoon. Räpsin illan aikana kuvia puhelimen kameralla, kun jätin kamerani kotiin. Parempia kuvia kannattaa käydä kurkkimassa muiden paikalla olleiden blogeista. Mukana siis olivat:

Vaaleaa pitsinauhaa
 
Ihanan virkistävä ilta! Kiitos Prinsessajuttu ja Lankamaailma!

 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kivoja tosiaan tällaiset pienet irtiotot samanhenkisessä kässäseurassa! :)

   Poista
 2. Kiitos sinulle kun olit mukana! <3

  VastaaPoista
 3. Mukava oli viettää aikaa kivassa tapahtumassa :)!

  VastaaPoista
 4. Ihana ilta teillä ollut, minä olen tulossa Tampereelle lapsuudenystävän kanssa päivää viettämään parin viikon päästä. Täytyypä pyytää, että käydään tuolla Lankamaailmassa, myös nukkekotinäyttely on suunnitelmissa :). Mukavaa loppuviikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisista tapahtumista saa tosiaan virtaa pitkäksi aikaa :) Käykää ihmeessä Lankamaailmassa! Siellä on ihana hypistellä lankoja ja aina sieltä löytyy jotain kivaa mukaankin. Vinkkinä muuten, että viereisessä liikehuoneistossa on Eurokangas jos haluatte katsastaa myös ne valikoimat :) Kiitos Krista kommentistasi!

   Poista
 5. Ihana ilta on teillä ollut, en yhtään epäile :). Kivaa piristystä kevättä odotellessa. Mukavaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskoja nämä tällaiset blogitapaamiset tuppaavat olemaan :) Oikein hauskaa viikonloppua sinullekin ❤

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥