sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Colorblock Hand Warmers - Pitkävartiset kämmekkäät

Tuli tarve vähän pidemmille kämmekkäille. Ja kun ohjekin oli jo mielessä ja langat valmiina, niin sen pidemmittä puheitta pistin kämmekkäät puikoille ja neuloin alta pois. Jokin näissä leveäraidallisissa pitkävartisissa kämmekkäissä minua kaikessa yksinkertaisuudessaan suuresti viehättää. Langat ovat jämiä tummanharmaata lukuunottamatta. Kaunis harmaa on Onionin Nettle Sock nokkoslankaa, vaalea turkoosi on Dropsin Baby Alpaca Silk ja petrooli Marks & Kattens Alpaca Silk. Pitkät varret lämmittävät mukavasti puolihihaisen paidan kanssa ja olihan minulla tietysti mielessä myös tämä vasta ommeltu uusi mekko, jonka kanssa uudet kämmekkäät rimmaavat oikein kivasti. Tällainen vilukissa tarvitsee ehdottomasti lämmikettä käsivarsille näin talvisaikaan. Muistiin itselle, että kolmosen puikoilla nämä neuloin ja aloitusreunan silmukat loin rib cast on -tekniikalla, jolloin reunasta tulee kivan joustava ja siisti heti ensimmäisestä kerroksesta alkaen. Kuviin tuo aloitusreuna ei näemmä oikein osunut. Kuvat otti neiti 7-vee, jolla oli vähän hankaluuksia saada pidettyä painavaa kameraa ja putkea tärähtämättä. Hyvin hän silti urakasta selvisi.

Ensi viikonloppuna olisikin sitten vuorossa kässämessuilua Tampereella. Olen jo tehnyt vähän ostoslistaa ja merkkaillut ylös tärkeimmät tärpit. Oletko sinä menossa messuille?12 kommenttia:

 1. Onpas kauniit ja ihan sinun näköiset! Tuollainen leveä raita onkin tosi kivannäköinen, olen katsellut yhtä leveäraitaista pipo-ohjetta sillä silmällä, mutta edelleen se on tekemättä. Tällaiset pitkävartiset kämmekkäät olisi itsellekin aivan mahtavat, kun paljon tulee 3/4 hihaisia paitoja pidettyä talvellakin :). Hyvinhän siellä on neito kuvaajana selvinnyt. Näytteilleasettajia täälläkin on tutkittu ja eiköhän me messuilla tavata ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista ♥ Tämä väriyhdistelmä kieltämättä näyttää kyllä ihan minulta :) Minullakin on kovasti Pinterestin tauluihin kertynyt palkkiraitaisia juttuja. Raitoja rakastavana on tietysti itsestään selvää, että raidat kolahtavat ja jotenkin nuo leveät raidat ovat kivan selkeitä. Joo, tosi hyvin neiti selvisi kuvauksesta ja varmasti hyvä kuvaaja hänestä kehkeytyy! :) Messuilla nähdään!! :)

   Poista
 2. Miten kauniit! Ja kauniit sävyt <3. Ei uskoisi, että kuvat on ottanut pikkuinen apulainen. Vau! Olette te vain uskomaton tiimi <3 <3 Iloista alkutalvea teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa ♥ Näihin oli ensin tulossa ihan eri värit, mutta kun nämä kerät sattuivat vierekkäin ja näyttivät niin kivalle, niin kiilasivat jonon ohi :) Lapset ovat kuvanneet tähän saakka jalustan avulla ja niin se onkin onnistunut ihan hyvin. Nyt kun osa kuvista piti ottaa ylhäältä päin, niin täytyi jättää jalusta pois. Hienosti neiti kuitenkin selvisi ja oli ihanan tunnollinen työssään :) Kivaa viikkoa teille toivotellen!

   Poista
 3. On kyllä kivannäköiset ja varmaankin tarpeen jos tykkää vajaamittaisista hihoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tarpeelliset tällaiselle vilukissalle. Vajaamittaiset hihat näyttävät kivalta, mutta ovat auttamattoman kylmät talvella. Jospa tilanne näillä lämmikkeillä korjaantuisi ja toiset eri värisetkin voisi laittaa puikoille. Kiitos sinulle Nasti! :)

   Poista
 4. Tykkään vajaamittaisista hihoista, mutta olen joutunut ne talveksi hylkäämään kaapin perälle... Mutta tässäpä olisikin ratkaisu.. :) Kivat värit!

  Viime vuonna olin Ekaa kertaa kässämessuilla ja päätin tehdä siitä perinteen. Mutta nyt kyllä näyttää siltä, että joudun messut tänä vuonna jättää väliin.. :( Ehkäpä taas ensi vuonna! Mukavia messuja ja tapaamisia toivottelen kuitenkin sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että sinulta jäi tänä vuonna messut väliin, mutta ehkä sitten ensi vuonna taas. Minä messuilin kahtena päivänä ja voi sitä inspiraation ja tavarapaljouden määrää. Ensi vuoden messuja odotellessa! :)

   Poista
 5. Kauniit! Näyttää niin ihanan pehmoisilta ja lämpimiltä. Olen kyllä kans varsinainen vilukissa, joten kämmetkäät ei ois yhtään pahitteeksi..tai pitkävartiset sormikkaat, joista viime talvena jo haaveilin. Kässämessuilla olikin upea lankatarjonta, tuli hipelöityä jos jonkinlaista lankakerää:) Voi että, kun olisi tullut mieleen messuilla nuo käsineet..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta onneksi on verkkokaupat! Mutta ei se kyllä sama asia ole, kun pääsee ihan hiplaamaan niitä lankoja, kun se tuntuma on varsinkin langoissa niin tärkeä. Kyllä mullakin aina messujen jälkeen tulee mieleen, että miksi en sitä ja sitä tajunnut messuilta katsella. Onpahan taas ostoslistaa valmiina ensi vuodelle! ;) Kiitos Hanna kommentistasi ♥

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥