lauantai 3. syyskuuta 2016

Kisulaukku

Bongasin taas jotain ylisöpöä Pinterestistä ja ihan pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan omaa versiota suloisesta kisukassista. Pikku käsilaukkuja voisi tehdä monestakin eläinhahmosta, mutta minä tein nyt kissoja. Kassi on leikattu paksusta luonnonvalkoisesta huovasta ja posket sekä nenä ohuesta askarteluhuovasta. Molemmat Eurokankaasta. Posket ja nenät on kiinnitetty käsin ompelemalla. Silmät kirjailin muliinilangalla ja kassin hihna löytyi Nappikaupasta. Laukku suljetaan pienellä palasella tarranauhaa. Laukun saumat ompelin ompelukoneella. Tähän mennessä näitä on valmiina kaksi. Toinen huomiselle synttäritytölle ja toinen omalleni. Tässä nenää niistäessä ja yskiessä käsin ompelu on ollut sopivan rauhallista tekemistä. Materiaaleja on kyllä jäljellä vielä useampaankin laukkuun ja niin tuntuu olevan flunssaoireitakin. Ehkä askartelen vielä pari näitä lisää tai sitten vaihdan toiseen eläinhahmoon. Miten olisi vaikka pupu, pesukarhu tai kettu? Mukavaa viikonloppua ruutujen sinne puolen!




22 kommenttia:

  1. <3 <3 . Aivan äärettömän suloisia laukkuja. Tiedän pari neitosta, jotka varmasti kiljuisivat riemusta nämä olalla. Pitää pistää loputtomalle to do -listalle nämä. :). Aivan ihanat, kerrassaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tuon loputtoman pitkän to do -listan... Sinne on niin hyvä lisätä kaikenlaista :) Mutta näiden laukkujen näpräämisessä ei kovin kauaa kestänyt, ettei pääse kovin pitkää listalla lojumaan.
      Kiitos sinulle Kipa <3 <3

      Poista
  2. Voi miten söpöjä laukkuja, joutuukohan tässä lähteä huopaostoksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riiti! Huopaostoksille sitä on kai lähdettävä ja laukkuja tehtailemaan :)

      Poista
  3. Nämä on kyllä jotakin niin äärimmäisen söpöä ja suloista etten ole nähnyt pitkääääään aikaan <3. Vielä kissa-aiheinen niin minähän olen aivan myyty! Suorastaan pökerryksisssä :D. Ihanaa sunnuntai-iltaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krista ♥ Ilmankos tällainen kissa-aihe meitä kissaihmisiä ihastuttaa :) Aurinkoa teidän viikkoonne! ♥

      Poista
  4. Aivan mahdottoman suloinen laukku <3 Olen nähnyt tuon tyyppisiä laukkuja jossakin nettikaupassa, se ne on jääneet mieleen kummittelemaan. Saiskohan sitä itse joskus aikaiseksi, vaikka joululahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissain nettikaupoissa tällaisia tosiaan myydään ja juuri Pinterestin kautta löysin aika paljonkin erilaisia. Äkkiäkös sinä näppäränä tällaisia askartelet! Sinun käsissäsi on syntynyt huovasta ennenkin vaikka mitä kivaa. Kiitos paljon Eerika ♥

      Poista
  5. Nyt on pakko sanoa tällainen klise, että apua en kestä. :) aivan mahtavat! Joudun kyllä ensi viikolla ryhtyä samanlaiseen toimeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! ;) Tulen kyllä kurkkimaan kun olet saanut omasi valmiiksi!

      Poista
  6. Voi kuinka hienot! Käyttäisin kyllä itsekin :D Ja kettu- ja pesukarhulaukku pitäis saada myöskin... Hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MiunMaun ♥ Minullekin kyllä kelpaisi. Pitäisköhän näperrellä itsellekin joku kiva :)

      Poista
  7. Oi miten söpö! ♡ Varmasti meidänkin tyttö tykkäisi. Ja äiti puolestaan tykkää huopaonpelusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ♥ Sehän on sitten varsinainen win-win tilanne! :D

      Poista
  8. Söpöä. ihan mahdottoman söpöä<3 Tytöt ovat taatusti haltioissaan näistä laukuista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Pipo ♥ Hyvin tuntui kelpaavan ja meillä tämä roikkuu esillä kaapin ovessa ja söpöilee siinä näytillä ihan päivittäin :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥