tiistai 24. maaliskuuta 2015

Rusettipanta

Kevään lämpeneville keleille tarvittiin vähän kevyempää hienosteluasustetta isosiskolle. Röyhelöhuivin ja Olga-lapasten jämästä saatiin aikaiseksi tällainen Minni -tyylinen rusettipanta. Idean tähän nappasin jo viime syksynä Marin blogista, mutta toteutus ei ehtinyt syksylle. Alunperin idea on kotoisin täältä. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen tein omani ainaoikeinneuleena (alkuperäinen helmineuleena) ja rusetin kaksinkertaisena. Kiva pieni välityö ja mikä tärkeintä, asiakas on tyytyväinen :)

Osallistun muuten työni puolesta blogikirjoittamisen kurssille ja bloggaan nyt myös työssäni. Kurssi on ollut tähän mennessä antoisa ja olen aika tohkeissani tästä uudesta "aluevaltauksesta" työssäni. Tiesittekö muuten, että Blogilistan mukaan Suomessa on tällä hetkellä reilut 18 000 käsityö- ja askarteluaiheista blogia ja se on aiheena suosituin Suomessa?



 

16 kommenttia:

  1. Ihanan romanttinen ja tyttömäinen panta! Kiva uusi aluevaltaus sinulla työssäsi ja tuommoinen kurssi kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! Enpä olisi uskonut että kässä/askarteluala on suosituin blogiaihe. Mutta sehän on oikeastaan mahtavaa ja tarkoittaa, että täältä löytyy uskomattoman paljon taitavia käsityön tekijöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Blogikurssi on antanut paljon uutta mielenkiintoista sisältöä työhön. Ja vaikka tuntuu, että tässä ollaan vanhoja bloggaajakonkareita olen oppinut kurssilla paljon uutta ja uudesta näkökulmasta. Kyllä meitä käsityöharrastajia näköjään onkin ilahduttavan paljon ja blogien pariin on löytänyt tiensä tosi moni! Hienoa :)

      Poista
  2. Ihana rusettipanta, itselläkin se on ollut To Do -listalla viime syksystä saakka -nythän se onkin syytä ottaa jo työn alle, kelit on ainakin jo kohdillaan.
    Ja blogikirjoittamisen kurssi kuulostaa kyllä ihan älyttömän mielenkiintoiselta...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä rusettipanta on kyllä tosi kiva! Yksinkertainen ja kaunis. Näillä säillä tarkenee jo vallan hyvin tällaisessa asusteessa. Kiitos Mira :)

      Poista
  3. Sievä panta! Edellisen postauksen lapaset olivat niin uskomattoman kauniit myöskin! Pidin paljon niiden värimaailmasta. Mielenkiintoisen kurssin olet saanut töihisi. Olisin luullut, että muoti/sisustus ohittaisi käsityöt blogiaiheena. Mutta mahtavaa kuulla, että käsityöt kiinnostavat niin montaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! Näitä pieniä neuletöitä on viime aikoina tehnyt mieli tehdä. Sain tosin jo ompelujuminkin selätettyä eilen, kun aloitin lasten virpomisasujen ompelemisen ja samalla vähän lasten kesävaatetta alulle. Minäkin olisin väittänyt, että muoti- ja sisustusblogit olisivat kärjessä. Niissä varmaan ne isoimmat massat liikkuvat, mutta miten kiva, että meitä käsityöläisiä on näin paljon! :)

      Poista
  4. Oijoi, miten soma! Suostuisikohan se mun rasavilli tyttöni tuommoiseen.. laitetaan harkintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Asiaa vois auttaa jos saa itse valita langan ja värin, veikkaisin :)

      Poista
  5. Niin mahdottoman kaunis rusettipanta. Ihanan värinen myös:) Kuulostaapa todella mielenkiintoiselta tuo blogin kirjoittaminen työssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Minäkin ihastuin tähän heti, kun Marin blogissa tällaisen näin. Tällä kertaa näinkin pienen työn aikaan saamisessa kesti kovin kauan :)

      Poista
  6. Oi miten söpö! Pitääpä tiedustella, tykkäisikö meidän koululainen tuollaisesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Kuvittelisin tällaisen olevan aika ajaton ja sopivan vähän isommankin tytön garderobiin :)

      Poista
  7. Kaunis panta, ainaoikein neule sopii siihen hyvin. Tuollainen kurssi kiinnostaisi kyllä minuakin. Hienoa, kun pääset osallistumaan ja pääset hyödyntämään oppimaasi töissäsi. Antoisaa työviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nuppu Home! Kurssi on ollut oikein mielenkiintoinen ja tuonut paljon uutta sisältöä työhön. Ehkä sitä tietoa pääsee hyödyntämään täällä harrastuksen parissakin. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

      Poista
  8. Oih, täällä on niin kaunista! Käsityöt, kuvat, kaikki. Aika huimalle määrälle kuulostaa tuo 18 000! Valinnanvaraa siis löytyy ja miten paljon sieltä löytyisi mielenkiintoisia blogeja lukulistalle. Itse kävin bloggauksen alkeiskurssin ja siellä keskityimme ihan vain blogin avaamiseen ja muokkaamiseen, ei itse kirjoittamiseen. Käymäsi kurssi kuulostaa todella mielenkiintoiselle ja hyödylliselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Huima määrä blogeja tosiaan. Tälläkin kurssilla on käyty ihan perusasioita läpi ja sekin on kyllä hyödyllistä, sillä monenkin vuoden bloggaamisen jälkeen voi aina oppia uutta. Kiva kun tulit mukaan :) Tervetuloa!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥