sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ihanimmat jämälankalapaset

Oi miten innoissani olen näistä uusista lapasista! Tämä mahtava jämälankaidea on tullut minua vastaan monessa blogissa. Nyt ehdin minäkin kokeilemaan, kun pikkaraiseni tarvitsi sopivasti uudet tumput. Viimeisimpänä näin tällä idealla toteutetut neuleet Sannan Pehmeitä paketteja ja Jaanan Koukutettu blogeissa. Kannattaa myös kurkistaa täältä, täältä ja täältä ihan mahtavan värikkäitä jämälankatoteutuksia samaan tyyliin. Tykkään lapasten väriyhdistelmästä hirmuisesti ja sointuuhan nämä aika kivasti pikkuveljelle neulomaani baktukseen ja beanieen. Katselen jämälankavarastojani nyt ihan uusin silmin ja sormet suorastaan syyhyävät päästä käsiksi kaikkiin pieniin lankakeriin, mitä siellä majailee. Kokeilkaa ihmeessä tekin! Saatatte tosin jäädä koukkuun...

Blogiini on taas ilmestynyt monta uutta lukijaa. Mahtavaa, että olette löytäneet tänne. Tervetuloa!

 
 

27 kommenttia:

  1. Mikä väriyhdistelmä - tosi herkku!! Herkut muutenkin. Olen ihan unohtanut tämän neulekuvion. Joskus nuorempana omistin lapasia tällä mallilla tehtynä. Itse löysin Afrikankukkavirkkaukseni, johon jämälankoja tuhoan. saas nähdä kuinka kauan innostus nyt kestää, viimeeksi olen vuosi sitten kukkasia virkkaillut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan innostuksissani, että näin yksinkertaisella tavalla saa niin kivaa jälkeä aikaiseksi :) Toivotaan, että sun virkkausinspis säilyy. Afrikankukat on ihania! Kiitos Peppi <3

      Poista
  2. On kyllä kivat! Pitäisköhän itsekin taas jämälankailla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne sun omat on kyllä niin huikeat ja ihanan värikkäät! Mutta on niissä ollut päättelemistä... :) Seuraavaksi taidan minäkin kokeilla vähän useammalla värillä :)

      Poista
  3. Onpas tosi suloiset lapaset! Mäkin tykkään väriyhdistelmästä kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amria ja tosi kiva kun kävit täällä kyläilemässä! :)

      Poista
  4. Näissä on kyllä herkulliset värit! :) Tein joulusukat myös tällä kuviolla ja tykästyin! Vähän erillaista raitaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilosofiaa! Ruskea väri riitti nipin napin, muttei enää peukaloihin, mutta onneksi ei haittaa vaikka ne onkin eri värillä. Hauska idea ja vähän erilainen ihan perus raitojen lisäksi.

      Poista
  5. Ihanat ja kauniisti käy jämät yhteen! Pitääpä tehdä itsekin vielä lapaset, jämiä kun riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana ja kiitos myös inspiraatiosta! Ilman teitä kanssabloggaajia olisin ollut autuaan tietämätön tästäkin loistavasta ideasta! Onneksi jämiä tosiaan riittää ;)

      Poista
  6. Kaunis on väriyhdistelmä ja suloiset lapaset. Jämälangoissa on kyllä jotakin taikaa, pitäisi itsekin tosiaan innostua kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä väriyhdistelmä on kovasti minunkin mieleeni! Kokeile ihmeessä sinäkin tätä, mutta varoitan, että homma saattaa koukuttaa :) Minäkään en olisi millään malttanut keskeyttää välillä :)

      Poista
  7. Upea väriyhdistelmä! Taidampa kokeilla tulevana syksynä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen kaivelemaan lankavarastoja. Tämä on tosiaankin kokeilemisen arvoinen hauska ja helppo malli!
      Ps. Tulihan kirja perille?

      Poista
  8. Todella söpöt! Täytyisi itsekin kurkistella noita omia jämälankoja uusin silmin ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :) Minusta tämä idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan huippu :)

      Poista
  9. Kivan näköiset. Täytyypä painaa mieleen tuo raidoitus, hyvä idea saada uutta näköä pelkkiin raitoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on kyllä oikein näppärä jämälankaidea :)

      Poista
  10. Kyllä onkin kauniit lapaset. Äitini on tehnyt meidän perheelle tuon tyylisiä lapasia. Ehkä ei ihan samalla mallilla, mutta lähes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä malli on varmaankin vanha ja paljon käytetty. Jotenkin tämä vaan kolahti minulle ihan uutena juttuna kaikessa yksinkertaisuudessaan :) Kiitos Kanneli!

      Poista
  11. Agh, ihanat tiplutumput! Mulle tämä oli vielä pari kuukautta sitten ihan uus juttu, rrrrakastan näitä. Ite pitäis vaan ehtiä tekemään myöskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos MiunMaun <3 Näistä tuli minustakin tosi kivat. Paras palkinto on se, kun pikkarainen ylpeänä esittelee kaikille, että "kato äiti teki uudet tumput!" :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥