tiistai 17. helmikuuta 2015

Softie scotty dog

Isosiskokin toivoi synttärilahjaksi uutta pehmoa nähtyään pikkuveljen kisulin. Koska isosisko on enemmän koiraihmisiä sai hän pienen skotlanninterrierin. Kun tästä rodusta puhutaan, niin oli itsestään selvää, että kankaan tuli olla ruudullista. Minä valkkasin kangaskaapistani tämän vaaleansiniruudullisen kreppipuuvillan. Rusettinauha on niin ikään jotain vanhaa jemmaa. Jos oli kisuliini vähän hassu ulkomuodoltaan, niin muistuttaa myös tämä koiruli välillä erehdyttävästi aasia. Mutta hyvin on kainaloon kelvannut tämä pikku hauva. Jos haluat tehdä itse samanlaisen, niin kivan koirulaisen kaava löytyy täältä. 

10 kommenttia:

 1. No kyllä on nätti! Ihan on skotlanninterrierin näköinen :) Tuo olisi ihana pikku vieminen jollekin beibsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsu! Tää olis kyllä ihan turvallinen vauvoillekin, kun ei ole mitään irrallisia osia. Jos on tullut ommeltua kunnolla saumat kiinni, että vanut pysyy sisällä :) Skotlanninterrierit on söpöjä!

   Poista
 2. Oih!! Aikas söpöläinen koira. Ei kyllä tule aasi mieleen, mutta sekään ei haittaisi , olis vaan hellyyttävää :) . Kiva juttu , että sinistä tytölle ja punaista pojalle. ( mulla taitaa olla joku kriisi iskenyt näistä 'tyttöjen väreistä' ja 'poikien väreistä' :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa :) Jotenkin meidän lasten kohdalla värit meni ihan itsestään näin päin. Pikkuveli on aina pitänyt punaisesta ja vaaleansininen on taas isosiskon värejä. Minäkin koitan vältellä "tyttöjen" ja "poikien" värejä ja toistaiseksi ovat suostuneet käyttämään kaikkia värejä :)

   Poista
 3. Söpö ja näyttää ihan terrieriltä. Meillä ei ole pieniä lapsia, mutta yksi terrieri ois omasta takaa. AI mut hei, mähän voisin tehdä Nupulle uuden lelun tällä kaavalla, hih, katsotaan miten käy. Pistän to do listalle, kiitos kaavalinkistä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Terrierit on kyllä kovin suloisia! Voisin kuvitella, että pehmoversiosta voisi saada aika kiva leikkikaverin :)

   Poista
 4. No kyllä on suloinen ja valloittava pehmo tämäkin, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Mukavia pikku näperryksiä tällaiset :)

   Poista
 5. Oikea söpöliini tämä koira! Aasia minäkään en kyllä näe tässä yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Ehkä se on sitten vain omaa kuvitelmaa :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥