lauantai 24. tammikuuta 2015

Hassu kisuliini

Meidän perheen pienimmällä on jo pitkään ollut kova kissakuume. Ja kelpuuttaisinhan minäkin mielelläni kissan meidän perheeseen. Koska oikeaa kissanpentua ei nyt ainakaan näillä näkymin ole meille tulossa, niin ompelin pojalle leluversion oiken korvikkeeksi. Tämän piti valmistua jo jouluksi, mutta siinä kaikessa joulukiireessä ompelu jäi. Nyt se on kuitenkin valmis ja löytyi tuoreen 4-vuotiaan synttäripaketista. Googlen kuvahaun kautta tähän kisuliin törmäsin ja jokin tässä hassussa isopäisessä rimpulassa kisuliinissa vei minun sydämeni. Ihana ja hassu :) Ohje on nimeltään Pointy Kitty ja löytyy täältä.

Täällä minä vietän viikonloppua taas vaihteeksi flunssassa ja varvas paketissa. Meinaan hyvällä omalla tunnolla herkutella synttärikakkua ja neuloa koko viikonlopun :) Samalla ihmettelen mihin ihmeeseen hurahti neljä vuotta ja meidän vauvasta kasvoi iso poika! Mitäs teidän viikonloppuunne kuuluu?




14 kommenttia:

  1. Onpas hauska kisuliini! Meidän viikonloppuun kuuluu kotoilua ja vähän kyläilyäkin, käsitöitä niinkuin aina ja sen sellaista. :)
    Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! Kuulostaa juurikin mukavan rennolta viikonloppusuunnitelmalta! :)

      Poista
  2. Suloinen kisuli :). Täälläkin kamala kissakuume, niin lapsilla kuin itselläkin.
    Viikonloppuun kuului yhdet kaverisynttärit, nyt vähän ulkoilua ja kotoilua, ei sen kummempaa. Käsitöitä ei paljoa, mutta en ole malttanut olla neulomatta edes pikkuisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Manda! Neuleen ehtii kyllä yllättävän pienessäkin välissä kiskaista esille :) Kissat ovat niin suloisia :) Minulle on iän myötä tullut lisää allergioita ja vaikka en eläimille olekaan ennen reagoinut, niin pitäisi selvittää olenko herkistynyt kissoille ennenkin menee omaa lemmikkiä hankkimaan. Nyt meidän tuttavapiirissä ei juuri kissoja ole, niin en ole päässyt kokeilemaan tuleeko oireita. Mukavaa sunnuntaipäivää teille!

      Poista
  3. Mitä, varvas paketissa?? Kissa on suloinen, rrrrakastan kissoja, haaveilen että sitten kun täytän 40, otettais kissa :). Mutta mies on enemmän koira-ihmisiä, lapsille taitaisi käydä kumpi vaan. Tuo pehmokisu on kyllä niin söpö, että voisi itsekin ommella samanlaisen. Meidän viikonloppuun kuuluu tänään pienen pojan ristiäiset, eilen oli kaverisynttärit. Juhlia on nyt ollut kovasti, ensi viikonloppunakin vielä yhdet! Onnea teidänkin sankarille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teloin varpaani jokin aika sitten ja sen seurauksena isovarpaan kynsi kasvoi ikävästi vinoon. Pieni operaatio onneksi vain tehtiin leikkaamalla, mutta vaiva oli tosi kiusallinen ja kipeä. Nyt onneksi jo paranemaan päin ja toivotaan, että kohta saisi normaalin kengän jalkaan ja pääsisi taas liikuntaakin harrastamaan.
      Kisassa on minusta jotain vähän vanhanaikaista henkeä ja jokin siinä vain viehätti :) Mukava pikku ompelus. Kokeile sinäkin! :)
      Kiitos Krista ja viettäkäähän oikein mukavat juhlat!

      Poista
  4. Voi kerrassaan miten ihana kissa. Niin veikeän näköinen :-) Kuvat on kyllä verrattomat:-). Tässä odottelemme vieraita saapuvaksi ja illalla olisi ajatus vähän laittaa blogiin omaa tekelettä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! :) Leppoisaa sunnuntaipäivää! Kiva nähdä mitä oletkaan tällä kertaa blogiin askaroinut :)

      Poista
  5. Suloinen kissa! Tässä kissassa on sopivasti luonnetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mandariinimania :) Se on ehkä tuo kissan hauska asento, joka tuo tuota attitudea! :)

      Poista
  6. Suloinen kisuli syntyi teillekin! Ihania on pienet kissapojat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nova Melina! Kaikessa itsepäisyydessään ovat kisut silti ihania :)

      Poista
  7. Aivan ihana, niin suloinen ja hellyttävä koko kisuli! Meilläkin eläinkuume on ollut kova, mutta poika on niin allerginen ettemme voi omaa lemmikkiä hankkia. Toivottavasti voit jo paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! Allergiat ovat kyllä kurjia ja harmillisen yleisiä :( Eiköhän vointi ala jo kohta kohentua :) Mukavaa viikkoa sinulle!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥