sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Virkatut joulusydämet

Kolme yötä jouluun. Vuoden lyhin päivä ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Joulusiivoukset vielä hyvinkin kesken ja joulun laittaminen muutenkin vaiheessa. Mutta tulee se joulu sieltä jokatapauksessa. Virkkasin pari sydäntä valkoisesta puuvillalangasta joulukuusenkoristeeksi My Rose Valley -blogin ohjeella. Sydämiin virkataan helmiä. Minä laitoin lasten helmiaskarteluvarastoista löytyneitä helmiäisen värisiä.


Ihana -lehden arvonta päättyi viime yönä. Kiitos kaikille osallistumisestanne! Tällä kertaa arpaonni suosi Ninaa.
 
Mukana ollaan :)
 
Paljon onnea! Laitatko minulle osoitteesi sähköpostiini pizzicatopampula@gmail.com, niin teen sinulle Ihana -lehden tilauksen.

Taidan ottaa pienet päikkärit ja yritän taltuttaa alkamassa olevan flunssan. Sen jälkeen on syytä pistää töpinäksi, jotta saadaan koti joulukuntoon ja voidaan rauhoittua joulun viettoon. Toivotan teille kaikille Oikein Rauhallista ja Hyvää Joulua ♥
 


14 kommenttia:

 1. Ihanaa, kiitos! Laitoin sinulle sähköpostia. Täälläkin taistellaan flunssaa vastaan ja osa yrittää yrittää selättää jo alkaneen flunssan.

  Rauhallista ja rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssapöpöjä taitaakin taas olla kovasti liikkeellä. Hyvää joulua myös teille!

   Poista
 2. Ihana valoisa kuva ja hienot joulusydämet <3 Rauhallista ja hyvää joulua myös sinulle sekä perheellesi! Sylin täydeltä iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällainen pieni ja nopea käsityö valmistuu kiireen keskellä ja vaikka vähän puolikuntoisenakin :) Ihanaa joulua <3

   Poista
 3. Meillä oli tuollaisia punaisia sydämiä lapsuuden joulukuusessa. Ne oli mummun virkkaamia ja tykkäsin niistä jo silloin. Onkohan ne vielä tallella, pitääpä kysäistä äidiltä :) Oikein ihanaa ja rauhallista joulua myös teidän väelle ♥ Niin ja toivottavasti flunssa ei pahene!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika <3 Sydämiä oli kiva virkata ja valmistuivatkin tosi nopsaa. Jos ehdin, niin teen muutaman lisää :) Flunssa tuntuu nyt kyllä vievän voimia, mutta laitellaan joulua sen minkä jaksaa. Tunnelmien täyteistä joulua teille!

   Poista
 4. Kauniita sydämiä :-) . Hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli <3 Oikein hyvää joulua myös sinne teille!

   Poista
 5. Ihanat sydämet <3! Toivottavasti flunssa kiertää kaukaa teidät, ja saatte viettää joulua terveinä. Rauhaisaa ja ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi vain minä olen flunssassa ja toivotaan että muut olisivat tämän taudin jo viimeksi sairastellessaan läpi käyneet. Kiitos ja oikein hyvää joulua myös sinulle ja perheellesi <3

   Poista
 6. Ihanaa ja rauhallista joulua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Oikein mukavaa joulun aikaa myös teille <3

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥