perjantai 18. heinäkuuta 2014

My maxi

Parahiksi helteiden alkaessa sain viimein kasattua kokoon maximekkoni, jota varten Eurokankaan palalaarista olin tämän trikoon hamstrannut. Osviittaa otin jostain vanhasta tunikan kaavasta ja valmiista topista. Yläosaan tuli liikaa leveyttä, eikä tämä tällainen melkein putkilo nyt mikään istuvin vaate ole kai tarkoitettukaan olemaan, mutta ylimääräinen väljyys väärässä kohtaa häiritsi kuitenkin. Ensin ompelin pelkästään takakappaleelle kuminauhan istuvuutta tuomaan, mutta sitten sain Kannelin blogista idean pistää sen kiertämään ympäri asti. Näin tuli parempi ja ihan käyttökelpoinen vaate. Laivallakin sitä käytiin jo tuulettamassa, mutta ei kuitenkaan sillä reitillä, mihin mekon värit viittaavat :)

Viime päivien lomailuun on mahtunut helteisten päivien iltauinteja. Jopa minä sain talviturkkini viimein kasteltua. Kukkapenkissä kukkivat nyt nuo ihanat Lollipopit! Ostin niitä edellisenä keväänä, tuikkasin kukkapenkkiin, eikä koko Lollipopeista näkynyt mitään elonmerkkejä. Tänä keväänä ne sitten suureksi yllätykseksi nousivat ja kukkivat nyt niin hulppeasti. Ihania ovat mokomat ♥

 
 
 
 

14 kommenttia:

  1. Kaunis mekko! Maximekot on kyllä ihan huippukivoja, mukavan rentoja ja sopivan naisellisia. Kuvatkin on taas niin kauniita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina! En ole omistanut maximekkoa moneen vuoteen. Mukava ja helppo vaate heittää päälle vaikka uimarannalle mennessä :)

      Poista
  2. Upealta näyttää, mukavan raikasta raitakangasta! Kauniita Lollipoppeja, minulle ihan uusi kukka, mutta se nyt ei ole mikään ihme tällä viherpeukalolla (tai pikemminkin peukalottomuudella) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Raidat on vaan niin kivoja, vaikka niitä taitaa löytyä jo ihan riittävästi vaatekaapista ennestäänkin :) Lollipop on liljalajike, joka minun mielestäni on tosi kivan värinen. Minullekin nämä ovat uutta, enkä minäkään omista kyllä viherpeukaloa, mutta onneksi nämä kaikesta huolimatta tänä kesänä kukkivat. Aloittelijan tuuria varmaankin :)

      Poista
  3. Mekossasi on todella kauniit sävyt! Lollipop on kyllä liljoista yksi kauneimmista, tosin on niissä lukuisia muitakin upeita värejä ja lajeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! Tämä raitakangas tuntui heti ihan omalta :) Olen aina pitänyt liljoista, mutta vasta nyt olen kokeillut itse niitä kasvattaa. Viime kesänä toista lajiketta kiusasi liljakukko, mutta onneksi tänä vuonna en ole vielä yhtään löytänyt. Näitä täytyy hankkia lisää ja eri väreissä :)

      Poista
  4. Ihana mekko! Tykkään myös maximekoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Mekkoa on tullut pidettyä kyllä tosi paljon :)

      Poista
  5. Todella kaunis sinun mekkosi:-). Tykkään niin sinun värimaailmastasi :-). Kuvat ovat ihania, taitavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli ja kiitos loistavasta ideasta! Sen ansiosta tästä tuli nyt ihan käyttökelpoinen mekko :)

      Poista
  6. Kaunis ja rennon näköinen mekko! Sopivan raikkaat värit helteelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jotenkin tämä väriyhdistelmä sytytti ja tuntui heti omalta :)

      Poista
  7. Kaunis mekko ja ihana kangas. Mahtavia kuvia jälleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä mekkokangas oli kyllä hyvä hankinta ja mekkoakin tuli pidettyä kesällä paljon. Ensi kesää odotellessa :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥