tiistai 10. kesäkuuta 2014

Maret

Kirpparilta löytyneestä ihanasta vanhasta kukallisesta lakanasta kehkeytyi minulle Mekkotehtaan aikuisten Maret. Tämä mekko on täysin oman mukavuusalueeni ulkopuolelta. Siitä kun löytyy röyhelöä, kukkasia ja leveää helmaa, eikä se varsinkaan korosta niitä parhaita puoliani (vaan pömpöttää oikein korostetusti tuosta pötsin kohdalta). Jostain kummasta päähänpinttymästä halusin kuitenkin tällaisen itselleni ja kyllähän tällä kelpaa kesähelteillä kotipihalla paistatella. Hinnallakaan ei ole mekkoa pilattu, sillä materiaalit (kirpparilakana) maksoi muistaakseni 2,50 eur. Monta iltaa tätä väkersin vähän kerrallaan nautiskellen, kun oli niin mukavaa ommella pitkästä aikaa puuvillasta. Ihana Mekkotehdas kirja!


 
 
 
 
 

28 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, olet kyllä niin taitava valokuvaaja! Mekkokin näyttää upealta, juurikin sopivalta aurinkoisten kesäpäivien mekolta, pidän myös kankaan sävyistä! Minunkin tekisi mieli ommella itselleni joku romanttinen mekko, sain juuri tänään laatikollisen aarteita ja niistä jo yhtä mallailin vähän sillä silmällä itselleni, josko siitä mekon voisi tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krista! Asiaa edesauttaa kovasti asia, josta jo viime postauksessa vihjasin. Olemme viimein saaneet hankittua uuden kameran ja kuvaaminen sillä on NIIN mukavaa :) Voin vain kuvitella mitä kaikkea keksitkään taas uusista kangasaarteista! :)

      Poista
  2. Voi että, tulipa nätti! Itsekin olen suunnitellut tuon ompelevani, mutta vierastan myös röyhelöitä, kuten sinäkin:) Ehkäpä nyt uskaltaudun mukavuusalueeni ulkopuolelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Ilona! Suosittelen kyllä kokeilemaan. Mekko on tosi ihana päällä. Varsinkin pehmoisesta lakanakankaasta ommeltuna. Sinun mekkokuviasi odotellessa :)

      Poista
  3. Ihana mekko!! Mulla on tehnyt mieli koettaa myös tehdä aikuisten Maretia, mutten ole vielä päässyt ajatusta pidemmälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Innolla odotan sinun Maret versiotasi! :)

      Poista
  4. Oih! Ihanillen täällä katselen näitä kuvia! Niin ihanan kesäisiä. Ja tuo mekko, se on kaunis! Sopii sinulle ja tuo hattu kruunaa kokonaisuuden! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Iina! Tosi kiva kuulla! Ehkä mielikuvittelin mekon vielä enemmän itselleni huonosti sopivaksi, kuin se onkaan :)

      Poista
  5. Tulipa ihana hellemekko!kangas sopii mainiosti tuohon ja olkihattu myös:)
    Nyt vaan toivotaan paaljon aurinkopäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Olkihattu täytyi saada kuviin, koska sopi niin mukavasti tyyliin :) Aurinkoa ja lämpöä tosiaan toivotaan!

      Poista
  6. Todella kaunis mekko, näyttää kauniille myös päälläsi! Tälläisistä kierrätysmateriaaleista on mukava tehdä niitä vaatteita, jotka eivät omalle mukavuusalueelle mahdu. Ei niin paljoa harmita, jos vaate jää käyttämättä. Ja sinulla on kyllä huikean hienoja kuvia koko blogi pullollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin ihan samaa, kun halusin kokeilla tuota mekkomallia, mutta en ollut ollenkaan varma tulisinko koskaan käyttämään valmista mekkoa. Mutta käytetty on ja hyväksi ja todella mukavaksi havaittu :) Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit vierailulla! :)

      Poista
  7. Voi kun on kaunis mekko!
    Ja hyvä kirppislöytö... Ihanat kuvat myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nipsu! Kerrankin voi sanoa, että kävi flaksi kirpparilla :) Samalla reissulla löytyi toinenkin kiva kangas, mutta siitä lisää joku toinen kerta.

      Poista
  8. Voi ihanuus tuota mekkoa. Se on todella kaunis ja kuvasi ovat ihania, niin kesäisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Kanneli! Uudella kameralla kuvaaminen on vienyt ihan mennessään :)

      Poista
  9. Ihanat kuvat, mekko ja naikkonen sen sisällä. Vautsipa vau <3 . Ja hei, pikkuhiljaa alan palata takaisin. Uudella blogilla ja hieman harvemmalla tahdilla. Ihanaa kesää sinulle, terkuin Kipa (ex Aarrerasia -blogin pitäjä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kipa ja ihana kuulla, että olet palannut!!! Juuri eilen olit mielessäni <3 Tervetuloa takaisin ja oikein ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! :)

      Poista
  10. Oi kun nätti mekko! Nyt täytyy etsiä tuo kirja jostain ja ommella lapsenlapselle ja itsellekin kaunista päälle:).
    -sirpa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa! Kirja on kyllä ihan huikean kaunista katseltavaa ja täynnä toinen toistaan suloisempia mekkoja ja muita ihanuuksia :)

      Poista
  11. Kaunista <3 Kesä pyydystettynä kameran linssillä.

    VastaaPoista
  12. Komppaan edellisiä: Tosi kaunis mekko! Ja vau, mikä kirppislöytökangas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Mielissäni olin kyllä minäkin tästä löydöstä :)

      Poista
  13. Niin kauniita kuvia sekä tässä, kuin myös aiemmissa jutuissasi! Täytyy toivoa, että se kesä vielä jostain löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva, kun kävit ja jätit kommenttia :) Toivotaan tosiaan, että saadaan kesä vielä takaisin!

      Poista
  14. Todella kaunis mekko ja mielettömät kuvat! Mulla on sama tuon mallin kanssa, ihana malli ja se houkutti aivan mielettömästi ja teinkin samaisen mallin toppina itselleni, vaikkei se ole yhtään tyyliseni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos NorppaStiina! Tekee hyvää välillä vähän kokeilla jotain omasta tyylistä täysin poikkeavaa, ettei liikaa pääse kangistumaan kaavoihinsa. Muistan kyllä sinun toppiversiosi tästä ja se oli tosi kiva. Täytyykin pitää mielessä jos kokeilisi myös :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥