lauantai 28. kesäkuuta 2014

Alina

Esikoinen ihastui minun Maret-mekkoni kukkakankaaseen. Kun kerran kangasta jäi, tilasi hän itselleenkin mekon samasta kankaasta. Malliksi valikoitui Mekkotehtaan Alina. Tämä on ensimmäinen ompelemani Alina ja kylläpä tästä tulikin mieluinen. Mekossa on monta ihanaa yksityiskohtaa ja mekko oli juuri siksi niin mukava ommeltava. Kukkakankaan kaveriksi käytin mekkoon vanhan tyynyliinan. Sopiva pätkä pitsiäkin löytyi ompelulaatikosta, eikä tätä mekkoa varten tarvinut siis hankkia mitään uutta. Mahtavaa, että aurinko on näyttäytynyt viime päivinä ja ulos on uskaltautunut kesämekossakin. Saatiin viimeinkin kuvat otettua, sillä mekko on ollut valmiina jo jonkin aikaa, mutta mekkokelit antaneet odotella itseään. Minusta mekosta tuli ihana :) Ja ihana tuo reipas ja niin rakas isosisko kesämekossaan ♥

 
 
 
 

 
 

12 kommenttia:

  1. Iihana,somat kankaat:)
    Tykkkään tuosta Alina-mallista myös tuon "alusmekkoyläosan" takia,sopii tyttösille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Ensimmäistä kertaa Mekkotehdasta selatessani Alina ei ollut ollenkaan suosikkini, mutta nyt se kolahti jotenkin tosissaan :)

      Poista
  2. Ihanalta näyttää niin mekko kuin kuvatkin, on niin kesäinen tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Huippua, että aurinkokin välillä näyttäytyy. Jospa saataisiin vähän lämpöäkin välillä :)

      Poista
  3. Aivan upeita kuvia sinulla täällä aina! Ja mekko on ihana! :)

    VastaaPoista
  4. Todella kaunis mekko ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
  5. Näitä ihania käsitöitä ja kuvia on niin mukava katsella. Kaunis mekko ja kuvilla on tavoitettu niin upea tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! Ihana kuulla, että olen onnistunut jollain lailla välittämään tunnelmia kuviin. Itselleni kuvat ovat juuri ne tärkein juttu bloggaamisessa ja haluaisin, että niistä täällä vierailevatkin hyvää mieltä saisivat. Ihanaa kesää sinulle! )

      Poista
  6. Kokeilenpa uudestaan kommentoida, kun blogi heitti kommenttini jonnekin tyhjyyteen:) Tyttösen mekko on todella kaunis, aivan ihana. Tykkään erittäin paljon. Värit ovat ihastuttavat. Eri kuosit sopii niin nätisti yhteen. Kuvat ovat jälleen onnistuneita, kauniita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli :) Joskus blogger kyllä temppuilee :) Minäkin tykkään, että värit ja kankaat sopivat meidän tyttöselle oikein hyvin. Kiva, kun kävit ja jätit viestiä!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥