keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Bambimekko

Tuli heti toinen mekko perään samalla kaavalla. Minulla on ollut joku fiksaatio, että tuollainen bambi pitää saada laittaa johonkin ja nyt sen tähän mekkoon applikoin, kun lainasin Mekkotehtaankin pitkästä aikaa kirjastosta. (Bambin kuva siis jäljennetty Mekkotehdas -kirjasta.) Totesin taas, että applikointitaitoni eivät kovin kummoiset ole kun bambin selässä näkyy olevan kummia kyttyröitä, joita mielestäni alkuperäisessä mallissa ei kyllä ollut. Noh, kyllä tämä kesän leikkeihin kelpaa ja loppukäyttäjä tuntui olevan kovinkin tyytyväinen tuotokseen. Kangas on hyvin pitkään kaapissa marinoitunutta interlockia - peräisin muistaakseni Metsolasta. Bambi on applikoitu puuvillasta. Hilpeää mieltä kaikille helteiden keskelle! On se vain mukavaa, kun on kesä!


 
 
 

12 kommenttia:

 1. Voi että on ihana! Bambeissa on kyllä sitä jotain! Joku päivä, kun aikaa on enemmän, menen kyllä jollekin ompelukurssille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Nyt vaan kiireesti jollekin ompelukurssille, että pääset vauhtiin! Tai sitten vaan rohkeasti kokeilemaan itse. Nämä helpot ompelukset kun syntyvät muutamasta simppelistä kappaleesta ilman suuria kummallisuuksia. Onnistuu varmasti sinulta!

   Poista
 2. Tuo bambi toimii aina tyttöjen vaatteissa, se on vaan niin ikisuloinen! Ihanaa, kun kesä vihdoin tuli, tosin tuli ne kesäsateetkin ainakin tännepäin Suomea :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Bambit tosiaan toimii! Täälläkin on välillä vähän vettä ripsinyt, mutta onpahan vihertynyt vauhdilla! Toivottavasti loppuviikon aurinkoiset sääennusteet pitävät paikkaansa! :)

   Poista
 3. Tosi kauniit värit. Tuo bambihahmo on niin suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Ensin tuntui, että tuleekohan tästä kovin yöpaitamainen, mutta ihan mieluinen lopulta tuli.

   Poista
 4. Upea mekkonen!!
  Tää menee taas siihen kategoriaan, että jos oikein innostut ja alat näitä tehtaileen, täällä olis yks potentiaalinen ostaja :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsu! Jos vois ihan vapaasti työnsä valita, niin en varmaan muuta tekiskään, kun näitä lastenvaatteita tehtailisin :) Mutta jos näitä jostain syystä alkaa tipahtelemaan muutenkin liukuhihnalta, niin I will let you know - for sure! :)

   Poista
 5. Ai apua miten ihana mekko, herkut värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HanNa! Tänään mekko pääsi jo käyttöön (ja pesuun) ja pihalla tätä katsellessani totesin, että värit tosiaan näytti kivoilta :)

   Poista
 6. Todella kaunis mekko! Ihanat värit.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥