lauantai 18. tammikuuta 2014

Dinohatut

Olin jo pitkään halunnut lapsille tällaiset dinohatut. Jo syksyllä ostin Eurokankaasta tämän talven haalareihin mätsäävät fleecet valmiiksi, mutta ei niitä tullut ommeltua, kun mentiin syksypipoilla. Viime viikonloppuna sitten tein nämä, kun se talvi viimein tuli. Kaavan piirsin itse ja siitä tulikin kerralla oikein hyvin istuva. Hatut ovat kaksinkertaista fleeceä. Oli vissiin mieleiset hatut, kun esikoinen halusi hatun heti päähänsä, eikä olisi suostunut riisumaan sitä koko päivänä. Pakkasen paukkuvaa viikonloppua kaikille täällä pyörähtäneille!

 
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Minäkin olen aina ihastellut tuollaisia dinohattuja, ovat niin hauskoja :) Kiva, että kaava oli heti toimiva! Minusta on ainakin turhauttavaa jos joutuu kerta toisensa jälkeen muokkaamaan kaavoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! Älä muuta sano! Olin tosi helpottunut, kun pipoista tuli istuvat kerralla, eikä tarvinut alkaa tuunailemaan sen enempää.

   Poista
 2. hirmu söpöjä noi pipot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aurora ja tosi kiva kun kävit "kylässä"! :)

   Poista
 3. Ihanat! :) Minä olen ommellut pikkuveljelleni dinopuvun (ulkoilupuku) joskus vajaa 20 vuotta sitten, äitini antoi sen juuri muistoksi minulle. Sekin on aika hauska, samanlaisia kolmioita hupussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Ai vitsi miten hienoa! Ihana muisto tuollainen monen vuoden takainen ompelutyö :)

   Poista
 4. Oh, niin ihanat ja hauskat pipot! Kyllä varmasti oli lasten mieleen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Olen niin monesti netissä tällaisia ihastellut, että nyt viimein päätin tehdä sellaiset meillekin ja ihana, kun oli lastenkin mieleen :)

   Poista
 5. Vau, todella hienot! Ja hienoa että olet itse piirtänyt kaavat ja onnistuit vielä ekalla kerralla, jes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa! Näin lyhytpinnaiselle ihmiselle, kuin minä on todella suotavaa, että kaavat onnistui ensi yrittämällä... ;)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥