sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kaulurit

Nämä ovat kaulurit vol. 2 tälle syksylle. Ensimmäisiin hankin muka pistelemätöntä ja pehmoista alpakkaa, mutta lopputulos kutitti ainakin meidän lasten mielestä. Uudet siis puikoille ja tällä kertaa akryylistä, niin ei varmasti kutita. Lanka on aika paksua, joten tein pienillä puikoilla, että sain tiiviit ja lämpimät. Mallin sävelsin omasta päästä. Nämä on kelpuutettu päivittäiseen käyttöön ja kuvassakin näkyy jo vähän ruttuja käytön jäljiltä.

Tänään on luvassa kässäilyä ja vähän mässäilyäkin mukavassa seurassa. Kässäkerhomme kokoontuu vielä kerran ennen joulua. Luulen, että mukaan lähtee keskeneräiset lapaset. Ja ehkä nappaan kassiin myös trikoopalan ja leikkelen yhden paidan ompelua varten. Rauhallista toista adventtia!

 

8 kommenttia:

 1. Kauniit kaulurit. Ja värit ovat ihanan raikkaan hempukat. Hyvän näköisen mallin olet kehitellyt :). Ja edellisen postauksen kranssit ovat upeat. Ja muutenkin ihania tunnelmakuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K :) Värit tuo mieleen vaatteet omasta lapsuudesta 80/90-lukujen vaihteesta, jolloin nämä värit oli tosi trendikäs yhdistelmä :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kaulurit. Kauniit värit ja näyttävät niin hyvän mallisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaulureista tuli kyllä ihan hyvät malliltaan ja olivat helppotekoiset.

   Poista
 3. Ihanat! Ja nämä on kyllä tarpeelliset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on sairasteltu niin monet flunssat tänä syksynä hoidon aloittamisen myötä, että yritän pitää lapset lämpiminä, jotta vältytään ainakin vilustumisilta.

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥