perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulunpunaista

Meillä on vielä täysi joulu päällä, vaikka sää tekeekin kaikkensa pilatakseen joulutunnelman. Hyvät joulutkin jäi teille toivottamatta, kun käytin aikani jouluvalmisteluihin. Toivottavasti joulunne sujui hyvin. Tänä vuonna joulutunnelma oli välillä hukassa, mutta aatonaattona joulukuusen koristelun jälkeen alkoi tuntua viimein siltä vanhalta tutulta joululta. Meillä oli perinteinen joulu omassa kodissa. Hyvin syöden, joululauluja kuunnellen, jouluohjelmia yhdessä katsellen ja lahjaleluilla leikkien on välipäiviä vietetty.
 
Joulun ennen tuli hinku saada ommella lapsille jotain punaista. Idea paidasta, jossa olisi enkelinsiivet selässä oli pyörinyt mielessäni pitkään ja nyt pääsin sen totetuttamaan. Kokeilin käsityömessuilta ostamaani hopeista silityskalvoa ja tein siitä siivet esikoisen tunikan selkään. Tunikassa on pinkit resorit hihansuissa ja kaulukseen tein pisaran muotoisen valehalkion. Nappi ja helman nauha ovat Pienestä Nappipuodista.
 
Kuopuksen paidan trikoon löysin Triteksistä ja siinä on 2-vuotiaallemme niin mieleisiä työkoneita ja kulkupelejä. Kangas on ihanan pehmoista ja kulkuneuvot tuovat mieleen Myyrä-ohjelmat. Ovat niin samalla tapaa piirrettyjä. Tein paitaan valenappilistan, johon kivat napit löytyivät niin ikään Pienestä Nappipuodista. Raikkaan vihreän resorin olen muistaakseni ostanut Triteksistä.
 
Minä olen onnekas tänä jouluna ja jatkan lomailua vielä loppiaiseen saakka. Tunnen todellakin olevani loman tarpeessa :) Mukavia välipäiviä ja vuoden viimeisiä teille kaikille!
 
ps. Pahoitteluni kuvien huonosta laadusta. Minä ja kamerani emme pystyneet parempaan...

 



 

10 kommenttia:

  1. Kuvalaatuhan on tunnelmallinen. Elikkä oikein passeli <3 Ja ihania ompeluksia taasen. Noita silityskalvoja olen pitkään halunnut kokeilla, ehkäpä joskus minäkin niitä tilailen ja silittelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Suosittelen kokeilemaan noita silitysarkkeja. Laiskana ja kokemattomana applikoijana tykkäsin siististä ja nopeasti valmistuvasta silityskuvasta!

      Poista
  2. Ihanan jouluinen tunnelma kuvissa. Tosi kiva tuo tunika, yksinkertaisen tyylikäs, ja siivet tekevät sen uniikiksi. Aina blogissasi käydessä täytyy ihastella tyttäresi kauniita hiuksia. Hauskaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi <3 Tunikan kaava on muuten Ottobren viime vuoden syksyn lehdestä Princess nimellä. Olen ommellut sillä monta tunika, tosin jättämällä helmasta kuminauhan pois. Tykkään tuosta a-linjaisesta mallista kovasti. Oikein hyvää vuoden vaihdetta teidänkin perheelle!

      Poista
  3. Ihania punaisia vaatteita! :)
    Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mieli! Oikein hauskaa vuoden vaihdetta teille!

      Poista
  4. Ihania ompeluksia! Erityisesti tuo enkelinsiipipaita sekä edellisen postauksen tyyny hurmaannuttivat minut täysin. Hyvää vuodenvaihdetta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ja oikein hauskaa uutta vuotta myös teille!

      Poista
  5. Ihan mieletön tuo punainen siipi-tunika! Niin kaunis. ♥

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥