torstai 4. huhtikuuta 2013

Kruunut pikku kuninkaallisille

Olen jo pitkään halunnut tehdä lapsille kruunut leikkeihin. Aloitin jo kertaalleen virkkaamaan ja ompelinkin yhdet versiot, jotka meni ihan mönkään. Eilen sitten löysin kivaan Prinsessajuttu blogiin, jossa on toinen toistaan ihanampia virkattuja käsitöitä ja niin innostuin minäkin eilen illalla virkkaamaan. Tällaiset virkatut kruunut sain aikaiseksi. Jämälangat käy mitä mainioimmin tällaisiin pikku töihin, sillä lankaa näihin kului vain ihan pikkuisen. Koukun koko minulla oli molemmissa 3,5. Mallit suunnittelin samalla, kun tein. Vaaleanpunaisesta piti tulla vähän korkeampi, mutta lanka riitti tämän kokoiseen. Mutta ei se mitään. Näitä tekee mieli tehdä lisää :) Ajattelin, että voisi käyttää tytöillä hiuspantana tai vauvoilla "kaljun koristeena". Varsinkin poikavauvoilla voisi olla kiva, kun tytöille on niitä kukkasomisteisia. Vai mitä mieltä olette?




 

12 kommenttia:

  1. Aivan todella ihanat kruunut! Kruunut on myös ihania somisteita vauvakuviin. Minä laitoin omalle silloin viikon ikäiselle vauvalle kruunun päähän ja saatiin todella ihania vauvakuvia :) Kiva kun kommentoit blogissani niin löysin tänne, jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! Voin vain kuvitella, miten söpöjä vauvakuvia saitte pienestä kruunuprinsessasta :) Tosiaan olin ihan tohkeissani kun eilen löysin blogisi ja sain hurjasti inspiraationaiheita. Hieno homma tämä bloggailu! :)

      Poista
  2. Tosi suloisia, niin siististi tehtyjä. Ihana idea pikkuvauvoille ja vähän isommillekin:-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Harmittaa, etten itse lasten vauva-aikoina tällaisia hoksannut kuviin väkertää. Nyt sitten leikkejä varten vaikka kaikissa väreissä! :)

      Poista
  3. Todella suloiset kruunut ja tosiaan hauska idea vauvallekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannaliini! Hauskaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

      Poista
  4. Onpa somia kruunuja! Ihania käsitöitä täällä blogissasi muutenkin, jäänpä seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun kävit, niin löysin vastavierailulle :) Ihana blogi sinulla!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥