tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kesäinen tuubihuivi

En omistanut yhtäkään tuubihuivia, vaikka huivi-ihminen ehdottomasti olenkin. Nyt oli kuitenkin aika päivittää huivitilanne vähän kesäisempään lookkiin. Ensimmäisen kangaskauppareissun tuloksena oli pussissa kotiinviemisinä mustavalkoista trikoota (värittömälle tyylilleni uskollisena) ja tuo kangas jää kyllä huivina käyttämättä. Viime lauantaina teimme hyvän ystävän ja lasten kanssa uuden reissun kangaskauppaan ja ystäväni rohkaisemana uskaltauduin pois mukavuusalueeltani ja ostin metrin palan tätä ihanaa kukallista viskoositrikoota. Siitä päräytin noin vartissa itselleni tuubihuivin. Tykkään näistä väreistä, kuosista ja koko huivista ihan kamalasti ja kohta se varmasti kasvaa kiinni kaulaani. Kangas siis hankittiin Tampereelta Tekstiili-Fihl/Tuomiselta, jossa oli nyt poikkeuksellisen paljon aivan mahtavia kankaita.

Alempana näkyvän hihattoman tunikan ompelin pääsiäiseksi Triteksin ohuesta raitatrikoosta. Raidathan leventävät, mutta tykkään niistä niin paljon, että viis veisaan moisista säännöistä. Sitä paitsi sulauduin tässä raidallisessa luomuksessa pääsiäisen kirjaviin väreihin ja saatoin hyvinkin mennä maalatusta pääsiäismunasta. Malli on vähän hassu ja väritkin kovin räikeät, mutta tulipahan taas kokeiltua... (Mukamas silitin tunikan ennen kuvaa, vaikkei kyllä uskoisi!)

Aika ihana tuoksu muuten tuolla pihalla sateen jäljiltä. Kantsii käydä nuuhkimassa!



6 kommenttia:

  1. Tosi siistit ompelukset! Ja tuubissa keväiset värit. Tuubihuivia olen oikeasti mietiskellyt itselleni kans. Muita huiveja en oikein osaa käyttää, mutta tuubeista tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Nyt ensimmäiseen tuubihuiviini ihastuneena ihmettelen miksi en ole aiemmin tajunnut niihin retkahtaa :)

      Poista
  2. ihana tuo raitakangas - on juuri minun tyylinen ja värit <3
    kaunis on myös tuubihuivikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulrika! Raitakangas on tosi ohutta neulosta ja sitä oli toisen värisenäkin. Siinä turkoosin ja sinisen tilalla oli pinkkiä ja vaaleanpunaista. Sekin oli tosi iloisen värinen yhdistelmä ja jäi ehkä vähän kaivelemaan mieleen! Pitääköhän sitäkin käydä hakemassa :)

      Poista
  3. Tosi ihana tuo tunika, tuo kangas on niin herkku! Ja tuo tuubihuivin kangas on myös oikea karkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos NorppaStiina! Harmitti, kun en ostohetkellä tiennyt, mitä raidoista ompelisin ja otin kangasta aika vähän. Se sitten tietysti rajoitti mallin valintaa. Mietin nyt, että kesäksi joku pitkä hihaton maksimekko tästä voisi olla tosi hauska :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥