perjantai 1. maaliskuuta 2013

Neulosmekko

Ompelin jo jouluksi itselleni tämän mekon vai tunikako lie. Tämä nelos huuteli päästä mukaani Eurokankaasta. Itselleni ominaiseen tapaan malliltaan kovin perus, ilman mitään krumeluureja. Kangas kun on jo niin kirjava, niin en oikein osannut tähän mitään extraa lisäillä. Niin ja väärinkäsityksien välttämiseksi mainittakoon etten ole raskaana. Tuo kumpu keskellä kuvaa sisältää lähinnä suklaata, pullaa ja muita herkkuja, mitä nyt olen sinne sullonut.

Tiistaina Ideaparkista kulkeutui meille Muurlan Disney -mukeja. Niitä oli myynnissä C-sisäänkäynnin (muistaakseni) edessä pop-up-store -tyylisesti tarjoushintaan. Vaihtoehtoja oli useampia, mutta me nyt päädyttiin ottamaan näitä ja kaksin kappalein. Meillä on nyt se vaihe, että lapsilla pitää olla kaikki samanlaista. Minusta nämä olivat kivan näköisiä. Meillä kun ei ole paljoa muumimukejakaan, niin ostettiin nyt sitten näitä. Tänään on vapaapäivä ja olen ollut kamalan laiska ja väsynyt. Lapset taisivat nukahtaa päikkäreille. Taitaa olla viisainta lepäillä itsekin hetki. Leppoisaa viikonloppua sinullekin!



 

14 kommenttia:

  1. Ihana mekko, ihanat mukit, ihanat farkut ja ihania perhosia edellisessä postauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taisi olla juurikin sinun blogisi, jossa näin noita paperiperhosia ja innostuin niistä :)

      Poista
  2. Tosi kiva tuo mekkonen! Ja tykkään hurjasti keskimäisitä mukeista missä hahmot ovat kuin varjokuvina. Hyvää viikonloppua!
    Ps. Et näytä siltä että olisit raskaana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anana! Toisella puolella mukeja on hiukan erilainen kuva, mutta enpä hoksannut tuota kuvatessa huomioida. Kiva jos ei vielä ihan raskaana olevalta näytä :) Prossessoin vielä omaa ruoka/terveysprojektiani, mutta todella hyvän kipinän annoit! Pidän peukkuja ja kerään rohkeutta suunnitella ja julkaista oman terveysremonttini :)

      Poista
  3. Tosi kiva mekko! Tuollainen kuviollinen neulos ei mitään koristuksia kaipaakaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mieli! Kiva juttu tietysti on myös se, että tällainen mekko on niin nopsa ja helppo tehdä.

      Poista
  4. Mukavan simppeli mekko! Ja just nimenomaan, kun kangas on kirjava ei muita krumeluureja tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Mun vaatekaapin sisältö on niin yksitoikkoinen (ja yksinkertainen), että välillä on kiva raikastuttaa sitä vähän kirjavammalla kankaalla. Yllättävän "omalta" tuntui päälläkin, vaikka poikkeaakin omalta mukavuusalueelta :)

      Poista
  5. Tosi kivan näköinen mekko. Oikein kiva malli! Ja suloiset mukit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Syksyllä katselin Lindexin Missoni mallistoa ja vaikka se näyttikin kivalta, tuntui vähän kirjavalta omaan makuuni. Ehkä tässä on sitten vähän sitä samaa kirjavuutta :)

      Poista
  6. Voi kun hyvän näköinen mekko! Mä en koskaan onnistu tekemään Eurokankaasta mitään kivoja löytöjä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caorann! Tuon kankaan kohdalla kävi niin, että olin etsimässä jotain ihan muuta Eurokankaasta juuri ennen sulkemisaikaa. Siinä hötäkässä pisti tuo pakka silmään ja tiesin heti, että tuota on otettava mukaan. Muuten olen tosi hidas jahkailija päätöksissäni :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! Ihanaa, että saa lukea kivoja kommentteja ja vielä näin paljon tällä kertaa :) Näiden kautta saa niin paljon innostusta ja inspiraatiota tähän harrastukseen!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥