maanantai 18. helmikuuta 2013

Pikkupojan villapaita

Aloitin tätä villapaitaa heti joulun jälkeen valtavalla innolla. Näin ohjeen Dropsin sivuilla ja tykästyin malliin niin paljon, että odottelin ihan kuin tulisilla hiilillä seuraavaan aamuun kauppojen aukeamista, kun minulta puuttui sopivan kokoinen pyöröpuikko. Sain paidan nopeasti kaulusta vaille valmiiksi, kunnes huomasin, että jotain oli mennyt vikaan ja silmukkamäärät ei täsmää. Purin paidan kainaloihin saakka ja inspis vähän kärsi. Paidan valmiiksi saamisessa kesti, mutta vihdoin tuli valmista. Paita siis neulotaan alhaalta ylös yhtenä kappaleena. Tässä on vielä reilusti kasvunvaraa, kun ajattelin että menisi ensi syksynäkin. Koko on 98/104. Taisi olla muuten ensimmäinen koskaan neulomani (valmiiksi asti saatettu) villapaita! Lanka on Novitan Woolia ja napit Merlettosta.


10 kommenttia:

 1. Tulipa hieno villis! Ihana malli =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva kun kävit ja jätit kommenttia. Kävin vastavierailulla. Ihana blogi sinulla! Lisään heti listaani :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Itsensä voittanut olo, kun sain vihdoin valmiiksi :)

   Poista
 3. Todella kaunis, katselin tuota samaa mallia meidän pienimmälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin tässä mallissa on vaan kaikki kohdallaan. Tykkään tosi paljon ja pikku mies näyttää niin tyylikkäältä :)

   Poista
 4. Kaunis!!! Ja onnea loppuun tekemisestä! Mulla on vähän samaa taipumusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt aloitin toista projektia suurella innolla, mutta jotenkin se alkuinnostus lopahti. Täytyy varmaankin hakea vaihtelua ompelukoneen äärestä jos sen jälkeen neulominen taas maistuisi :) Kiva kun kävit ja jätit viestiä. Aurinkoista kevättä!

   Poista
 5. Kaunis villapaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jokapäiväiseen käyttöön on paita päässyt :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥