lauantai 23. helmikuuta 2013

Paperiperhoset

Sitä vaan, että kevät on nyt virallisesti tullut meidän huusholliin. Olen jo pitkään aikonut näperrellä paperiperhosia ja kaavankin niihin tulostanut, kunnes sitten eilen sain viimeinkin muutaman aikaiseksi. Tykkään näistä ihan hurjasti. Osa pääsi lentelemään kuistin pöydälle ja osa etsii vielä paikkaansa.

Lisäksi käytiin hakemassa lasten kanssa Bauhausista kevätesikoita. Ihanan keväisiä ja niin suloiset värit. Olen joskus ostanut vaaleanpunaisia suojaruukkuja ja otin ne nyt esille. Hempeillään nyt sitten ihan kunnolla, kun ollaan kerran aloitettu! Ummistakaa sitten silmänne meidän puuttuvilta katto-, lattia- ja ikkunalistoilta...

Meillä juhlittiin viime viikonloppuna lasten yhteisiä synttärijuhlia ja niitä varten puhalletut ilmapallot pääsivät nyt lastenhuonetta koristamaan. Meidän esikoinen siellä toistaiseksi yksin nukkuu. Vähän innostui ilmapallot huoneeseen saatuaan :)

Valoisaa kevätviikonloppua teille kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Suloisen kepeää ja keväistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja totta, kevät - se on nyt <3 !

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo perhoset! Mistä löysit ohjeen niihin?:-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille!

  Kanneli: Tulostin tuon kaavan aikoinaan Keppiheppailija -blogista (nykyinen Singeri soikoon), joka oli Vuodatuksessa ja näinollen blogia tai sen kuvia ei enää löydä netistä :( En ainakaan yhtäkkiä löytänyt netistä vastaavaa kaavaa...

  VastaaPoista
 5. Onpas hienoja perhosia! Tosi kiva idea, ja ihania kuvia muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nova Melina! Näitä oli lisäksi tosi kiva askarrellakin. Kiva, kun kävit ja jätit viestiä. Hauskaa viikonloppua! :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥