tiistai 12. helmikuuta 2013

Hempeilyhömppää

Tällaisia kahvikuppeja olen etsinyt pitkään kirppareilta. Valkoista piti olla, vähän koukeroita koristeena, ruusukuviota, kultareunukset ja kupissa jalkaa. Ja nyt sitten löysin nämä hintaan 1,50 eur pari! Joskus kannattaa katsastaa näemmä ihan lähimmän sekatavarakaupan astiaosasta, niin saattaa törmätä tällaisiin ihanuuksiin. Ostin samantien kaikki hyllystä löytyvät 8 paria. Voi miten sitä ihminen voikaan ilostua pienestä!

Ruokailuhuoneen seinään on ollut pitkään "tulossa" taulunkehys. Sain sukulaisten nurkista jo aikoja sitten pyörimästä muutamia isoja ja vanhoja taulunkehyksiä. Tämä oli väriltään vaalean ruskea ja koukerot oli kullattu. Hioin enimmät maalit pois ja maalasin valkoisella kalustemaalilla. Sitten vain kevyesti hioen kulmat ja koristeet, niin saatiin vähän patinaa. Meinasin tähän ensin pingottaa kankaan ja laittaa jotain korsteeksi, mutta kun löysin nuo kivat valot Tigeristä, niin olkoot nyt ensiksi noin. Joku hempeily-pastelliväri -kausi tekee nyt selvästi tuloaan meille. Valoisaa viikkoa!
 

4 kommenttia:

 1. Suloista! Keväällä sitä huomaa kaipaavansa hempeitä ja iloisia värejä ympärilleen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä tosiaan, miten sitä vuodesta toiseen värimieltymykset kulkee melko samoina vuodenaikojen mukaan, vaikka trendejä tulee ja menee.

   Poista
 2. Oijoi! Ihan mielettömän suloista!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin olen suu vieläkin messingillä, kun moinen "löytö" osui kohdalleni :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥