tiistai 29. tammikuuta 2013

Turkoosia

2-vuotias on jo selkeästi vähän isompi poika :) Helikopteritrikoon noteerasin jo heti tuoreeltaan, mutta tilasin palan vasta viime syksynä. Siitä valmistui synttärisankarille paita turkoosein resorikantein. Tein paitaan kirjekuoripääntien. Kaava on Ottobren 3/2011 Funny Animals pitkähihaiseksi muokattuna. Kuosi sopii mielestäni jotenkin tosi hyvin meidän kuopukselle.

Turkoosia löytyi myös paketista, jonka saimme tooosi kaukaa. Kuvassa yksityiskohtia isosiskon saamasta salwar kameez -puvusta. Ilokseni huomasin, että Pip Studio on tullut myös Sokoksen valikoimiin. Niinpä kipaisin pikaostoksilla työmatkalla ja hain meille pikku kannun ja sokerikon. Turkoosina nekin :) Meidän jouluinen amaryllis innostui ilahduttamaan vielä toiseen kertaan. Klipsaisin ylipitkäksi kasvaneen varren maljakkoon ja monta päivää kukat ovat siinä komeilleet. Kivaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Suloinen paita pikkumiehelle, niin poikamainen :-). Kauniit astiastot olet löytänyt.

  VastaaPoista
 2. Kiva paita!
  Turkoosi valtaa kotia ja vaatekaappeja täälläkin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana paita! ja kyllä turkoosille! :D Vallankumous alkanut! ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva poikamainen paita :) Ja pippiä sokoksella - täytyypä käydä katsastamassa :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos kaikille :) Hauska miten nämä värit tulee ja menee. Joskus reilu 5 vuotta sitten oli viimeksi turkoosi kausi ja sitten se alkoi tökkimään. Nyt sai taas kaivaa vanhat turkoosit systeemit kaapeista ja taas näyttävät hyvältä!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥