sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Lapasia

Villavaatteiden (tai lähinnä asusteiden) täydennysprojekti täällä jatkuu. Parit lapaset sain aikaiseksi tyttärelle. Googlen kuvahaussa (jota käytän muuten tosi paljon inspiksen metsästykseen) näin ihanat sydänlapaset, joiden alkuperäinen lähde oli jo hukkunut ja jäljellä pelkkä kuva. Se kuitenkin riitti, sillä halusin ehdottomasti tuollaiset simppelit ihanat pikkusydänlapaset! Lankana on Novitan Nalle Aloe Veran loppukerä ja pikkusydämet on jotain paksumpaa vaaleaa ehkä seiska veikkaa. Paksumpaa siksi, että sydämet erottuisivat paremmin. Jonkun mielestä nuo voi olla pelkkiä pilkkuja, mutta minun ja tyttären mielestä ehdottomasti pikkuruisia sydämiä :)

Ja sukkalankojen jämistä riitti vielä lapasiin. Ei oikein mielikuvitus laukannut, niin tuli samaa raitaa, kuin sukkiin. Jotakin jujua piti kuitenkin keksiä ja siksi raidat päinvastoin. Näissä eriparilapasissa lankana Vikingin Vilmaa ja Villeä.
5 kommenttia:

 1. Kuvahakua tulee käytettyä itsekin, loistava ideapankki! Kivat lapaset! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania lapasia, niin lämpöisiä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mieli ja Kanneli :)

  Googlen kuvahaun käyttämisessä ja blogien selailemisessa on vain se huono puoli, kun ideoita pursuaa pää jo ihan liikaakin, eikä ehdi tekemään mitä mieli tekisi :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita lapasia - ja ihan selvästihän nuo pilkut ovat sydämiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hannaliini! Hyvä, että olet samaa mieltä :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥