sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Minni-mekko


Idea tähän mekkoon syntyi yhtenä iltana nukkumaan mennessä. Melkein jo meinasin nousta sängystä piirtämään kuvaa, mutta luotin sitten siihen, että idea pysyisi mielessä aamuun saakka. Ja pysyihän se. Ajatus on varmaan lähtenyt kytemään H&M:n tästä mekosta, joka on mielestäni nätti ja vaihteeksi ihan toisen värinen, kuin meidän tytön vaatekaapin sisältö pääsääntöisesti on. Omasta versiostani tuli sitten tällainen.

Leikkasin Ottobren kaavalla taas liian ison pääntien. Meinasin ensin laittaa pääntielle alavaran, mutta kun pääntiestä tuli liian iso niin laitoin resorin ja siitä tulikin parempi noin. Kankaisiin käytin omia varastoja, paitsi tummansinisen trikoon hain tätä mekkoa varten. Mekko suorastaan huusi jotain punaista, joten taas laitettiin punainen rusetti sydämen muotoisella napilla koristeeksi. Alkaa olla jo tavaramerkki näissä mun tekeleissä... Helmafrilloihin kaipasin vähän jotain rouheampaa söpöstelyn vastapainoksi, joten huolittelin röyhelöt pelkällä saumuriompeleella. Kankaana niissä on ohut puuvillafarkku. Hihansuut tein ylipitkiksi ja nyt niitä pidetään kaksinkerroin käännettyinä, mutta aukaistuina antavat reilusti lisää käyttöikää.

Tästä tuli jotenkin niin Minni-Hiiri mieleen, että me kutsutaan tätä Minni-mekoksi :) Kelpasi kerhoon päälle heti seuraavana aamuna. (Kuvissa taas ihan toivottomasti kohinaa. Ihan niinkuin olis jo valmiiksi noin paljon nukkaa... koittakaa(mme) kestää!)

Kaava: Ottobre 4/2012 Fancy Mix reippaasti muokkaillen
Pallotrikoo ja farkkupuuvilla: Eurokangas
Sininen trikoo: Tekstiili Fihl Tuominen
Nauha ja nappi: Merletto

10 kommenttia:

 1. Superihana blogi sinulla! Täytyy joskus paremmalla ajalla kahlata kokonaan läpi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nina! Tosi kiva kun kävit ja tervetuloa toistamiseenkin :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis. Tässä on sellasta vanhanajan tyylikkyyttä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Vaahtismonsteri! Tosiaan nyt kun sanoit, niin tulee tosiaan vanhanajan elokuvat tästä vähän mieleen :)

  VastaaPoista
 5. IIk, todellakin aivan ihana mekko! Mukavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset Ruususuun äiti! :) Ja hei, hyvää lomaa!!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥