sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hiippahupparit

Juurikin sopvivasti juhannukseksi valmistuivat nämä lasten hiippahuppuiset velourhupparit. Ihastuin tähän kankaaseen ikihyviksi, kun surffailin Royal-tuotteen sivuilla. Paketin saatuani olin vieläkin tyytyväisempi. Väri on ihana raikkaan vihreä ja materiaali tietysti superpehmoista velouria. Kaavana oma mixaus uusimman Ottobren Panda ja Windy Days huppareista, koot 98cm ja 116cm.
 
Näissä on kankaan lisäksi monta juttua, joista tykkään tosi paljon. Ensinnäkin nuo retrot rengasvetskarit. Sopii mielestäni kuin nenä päähän :) Tosin pienempään kokoon jouduin hieman lyhentää vetoketjua, enkä meinannut saada siistiä tulosta sitten millään. Yksi ilta sitä väänsin puolille öin, kunnes sain valmista.

Toiseksi tykkään hirmuisesti noista taskuista. Näitähän nyt on nähty, mutta koska olen niin noviisi näissä lastenvaateompelujutuissa, niin nämä oli mun ensimmäiset tätä lajia. Ja tietysti tuo hiippahuppu tekee mielestäni mallista jotenkin söpön "punahilkkamaisen". Hupun kärkeen ompelin ripustuslenksun. Huppari on vuoriton huppua lukuunottamatta. Siinä valkoinen trikoovuori ja vetskarihalkiossa alavara nurjalla.

Velour on mahtavan anteeksiantavaista ommeltavaa, eikä siinä ihan joka hyppytikki näy. Oli vaihteeksi tosi kiva ommella jotain, missä ei hermo pala huonon koneen kanssa. Tilasin kankaan jo hyvän aikaa sitten ja kun vihdoin aloin leikkaamaan huomasin, että kangas ei riitäkään kahteen huppariin. Toisen hupun verran jäi puuttumaan. Tietysti kangas oli sillä välin ehtinyt loppua Royal-tuotteeltakin, mutta sain ihan loistavaa palvelua heiltä, kun kangasta löytyi muutama juuri riittävän kokoinen pala heidän ompelijaltaan ja sain palaset postissa muutamassa päivässä. Iso kiitos heille vielä!!

Juhannusta on meillä vietetty kotosalla pihahommissa. Kukkapenkin kaivamisella ja istuttamisella sais uuden viikon aloittaa. Vähemmän sateista säätä olis siis tilauksessa. Hauskaa uutta viikkoa kaikille!

Kaavat Ottobre 3/2012 Panda + Windy Days
Kankaat ja vetskarit Royal-tuote


2 kommenttia:

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥