maanantai 11. lokakuuta 2010

Lisää vaaleanpunaista

Löysin alkusyksystä Prisman hyllystä vaaleanpunaista Novitan Luxus Cloudia ja ostin sitä muutaman kerän. Lanka on ihanan pehmoista bambuvillaa. Harmi vain, että en ole löytänyt enää sitä juuri mistään. Tai ainakin värit ovat vähissä. No, lanka riitti kuitenkin pariin pipoon tyttärelle ja kaulurikin siitä vielä valmistui.

Baskerin ohje on Modasta 3/2010 ja kaulurin ohje taas omasta päästä. Tuo palmikkopipo on ensimmäinen palmikkoneuleeni. Aikaisemmin olen ollut lähinnä vain sukkien ja lapasten neuloja, mutta nyt olen innostunut vähän haastavimmistakin neuleohjeista. Palmikkohan ei nyt vaikeaa ollenkaan ollutkaan. Ihan turhaan olen sitä vierastanut. Nykyään neulominen tuntuu sitä mielekkäämmältä, mitä vaikeamman mallin saa aikaiseksi. Haasteellisuus on palkitsevaa :)

Palmikkopipon alkuperäinen ohje löytyy täältä, mutta idean pipon neulomiseen sain kuitenkin Ananalta. Kiitokset inspiraatiosta!4 kommenttia:

 1. OI kuinka suloinen baskeri- ja kaulurisetti! Palmikkopipo itselläkin työn alla ja kauluriakin tarvittaisiin... Bambuvilla kuulostaa ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Bambuvilla tosiaan on ihanan pehmoista. Itselleni jouduin tekemään tuon baskerin Novitan Tuomas -langasta, mutta ihanampi olisi toki ollut juurikin tuosta bambuvillasta. Täytyy jatkaa sen metsästystä! :) Kivaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Söpöjä käsitöitä olet tehnyt, paljon kivoja tossuja.
  Voi, kun saisin itselleni innostusta lisää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi SannaKoo :)

  Löysin tätä kautta blogiisi. Näyttää todella kivalta! Vierailen myös toiste :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥