perjantai 16. huhtikuuta 2010

Ei oikein mitään valmista

Kaikki lakkoilee. Niin myös minä. Tai ainakin melkein. Käsitöitä on valmistunut hintsusti ja valmiita töitä en ole saanut kuvattua. Aika on mennyt tyttären sairasteluun. Pihahommia olen yrittänyt tehdä siinä välissä.

Meillä on nyt ensimmäinen korvatulehdus. Ja yskä ja nuha. Plaah, kun ei päästä kunnolla pihalle leikkimään, kun kävelemäänkin ollaan juuri oppimassa ja ulkona olis nyt niin hauskaa saapastella uusilla keijukukkakumppareilla.

Ostin ISON kerän oikein pikkusievää pinkkiä lankaa poistomyymälästä. En tiedä paljonko sitä on tai mitä se tarkalleen on. Sillä ei ole niin väliä, mutta siitä on meneillään se ensimmäinen pinwheel -takki tytölle. Saas nähdä tuleeko koskaan valmiiksi, kun lanka on melko ohutta, vaikka kaksinkertaisena neulonkin. Ehkä näemme sen jonain päivänä täällä... Mies tosin nauroi kerän nähdessään, että eikö tuo ole jo hieman liioittelua. Neulon melko paljon, mutta tuosta riittää kyllä ihan riesaksi asti. Kivaa siis :)

Pari kuvaa pupusta, jonka ompelin joskus Suuren Käsityölehden (4/2003) ohjeella. Istuu nykyään olohuoneen ikkunalaudalla vaalenapunaisen juorun vieressä. Palaan, kunhan saan taas jotain aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥