torstai 18. maaliskuuta 2010

Takatalven jälkeen

Pienimuotoisen takatalven jäkeen paistaa taas aurinko! Kevättalvi taitaa olla kauneimmillaan. Pajunkissat eivät tosin olleet vielä "valmistuneet" kun käytiin toissa päivänä pulkalla niitä etsimässä. Olisin taivutellut niistä kranssin ulko-oveen, mutta täytyy käydä hakemassa myöhemmin tai etsiä aurinkoisemmalta paikalta.

Vielä on kuitenkin villahousukelit. Tässä parit vauvalle kudotut villahousut kestovaippailua varten. Meillä jäivät kuitenkin käyttämättä. Vaikka meistä piti tulla ekologisia, niin ei sitten tuossa asiassa tullutkaan. Mutta vielä ei ole liian myöhäistä. Josko vielä kokeiltaisiin...



Malli näihin on omasta päästä, muutamia valmiita ohjeita sovitellen ja muunnellen. Lankana on löysäkierteinen merinovilla. Hahtuvasta tuli jotenkin liian pistelevää. Nämä ovat ihanan pehmoisia ja myös hyvin imukykyisiä.



Nämä taas kudoin vauvalle ulkoilua varten haalarin alla pidettäväksi. Yllä pienemmät, alla isommat. Ohje löytyy täältä. Tosin taisin sitä hieman muokkailla oman mielen mukaiseksi.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥