sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Talviset Maariat

Etenen vähän epäloogisessa järjestyksessä, kun esittelen vasta nyt vuoden ensimmäisen valmistuneen villasukkaparin. Sain tämän turkoosin Novita Garden langan joululahjaksi kuopukseltani ja hän halusi, että neulon siitä jotain itselleni. Jo jonkin aikaa jonossa olleet pitsineulesukat pääsivät siis puikoille. Ohje on Niina Laitisen Maariat II ja se löytyy Ravelrystä ilmaiseksi. Tämä oli muuten ensimmäinen neulomani sukkamalli Niina Laitiselta. Niinan ensimmäinen kirja, Villasukkien vuosi, näytti kyllä niin kauniilta, että se kirja minun on ehkä ihan pakko hankkia. Näiden sukkien neulomisesta on jo aikaa, enkä tietenkään laittanut mitään tietoja muistiin, mutta luulisin neuloneeni nämä sukat 3 mm:n puikoilla ja ihan perinteisesti varresta varpaisiin yksi sukka kerrallaan.

Näyttää siltä, että lankapaketin saamisesta joululahjaksi pojaltani on tulossa perinne. Lapsi tuntee hyvin äitinsä ja äidin mieltymykset :) Näiden sukkien valmistuttua kuopus tosin totesi, että ensi jouluksi hän ostaakin lahjaksi enemmän, kuin yhden kerän. Ihana pieni poika ♥


7 kommenttia:

 1. Onpa kivat tällä värityksellä! :) Usein pitsikuviot hukkuvat kirjavaan lankaan, mutta näissä kuvio näkyy oikein kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Minäkin ensin pelkäsin, että kuvio ei erottuisi tarpeeksi selkeästi, mutta yllättävän hyvin se erottuu kirjavastakin langasta.

   Poista
 2. Ihanat sinivalkoiset sukat <3. Ja ihana lapsi myös, kun osaa niin hyvän ja mieltä (sekä jalkoja) lämmittävän lahjan äidille ostaa :). Voisinkohan minäkin joskus saada lapsilta vaikka pienen kankaanpalan lahjaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän poikanen on tosiaan hoksannut minkälaisista lahjoista äiskä ilahtuu :) Viimeksi synttäripäivänä sain häneltä taas lankaa ja innokkaasti hän odottaa, että saan sen työn alle. Sun täytyy vinkata lapsille (ja miehelle), että joku kangaslahja olis aika kiva! :) Kiitos Krista ♥

   Poista
 3. Ihana lahja lapselta! ❤ Ja kauniit sukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa ♥ Näistä sukista tuli todella mieluisat ja ovat pysyneet hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta.

   Poista
 4. Aivan ihana lahja pojalta, tietää kyllä mistä äiti tykkää<3 Ja kauniit sukat langoista tulikin:)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥