torstai 19. toukokuuta 2016

Huolisyöppö

Kuulen usein sanovani lapsille kauppareissuilla, että "äiti voi kyllä tehdä tuommoisen itsekin". Niin oli tämän huolisyöpönkin kanssa. Lapsi on jo hyvin pitkään mankunut itselleen huolisyöppöä ja minä olin luvannut sellaisen ommella. Lupauksen toteuttaminen kesti ihan liian kauan, mutta palkinto työstä oli suuri, kun lapsi oli ikionnellinen omasta huolisyöpöstään. Lelu pääsi heti seuraavana aamuna mukaan eskariinkin ja siellä tätä yksilöä oli tutkittu oikein porukalla sillä suurentavalla/heijastavalla laitteella, jonka nimeä en tiedä, mutta jollaisia nykykouluissa on. Huolisyöppö on ommeltu sekalaisista tilkkulaatikon löytöpaloista omalla mielikuvituksella maustettuna. Silmien pohjat on applikoitu huovasta ja silminä eripari napit. Ainoa tätä varten hankittu tarvike on punainen vetskari suuksi. Kuten näette on syöppö jo ehtinyt nielaista muutamia murheita - sen maha pullottaa vähän ruttuisena. En tiedä mitä huolilappusille pitäisi syöpön mahassa tapahtua (muuta kuin huolet tietysti haihtua), mutta lapsi oli sitä mieltä, että laput saavat olla mahassa niin kauan, kuin sinne mahtuvat.

Tässä on nyt ollut kaikenlaista hoppua niin, etten ole ehtinyt blogia päivittämään. Olin jopa lähellä laittaa pillit pussiin, kun tuntui, ettei ole enää oikein mitään annettavaa. Koska edelleen on kuitenkin käsitöitä valmistunut ja muutamia tosi kivoja projektejakin esittelemättä, niin en osannut pysyä poiskaan. Pysyttelen siis edelleen täällä ruudun toisella puolen, vaikka minusta kuuluukin vähän harvakseltaan. Näiden kuvien myötä toivottelen teille oikein ihanaa alkavaa kesää!



25 kommenttia:

  1. Aivan ihana huolisyöppö! Ei ihme, että on mieleinen. Tuollainen pitäisi melkein olla itselläkin. Oikein mukavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna Maria ♥ Ihan samaa mietin minäkin, että pitäiskö tehdä itsellekin :)

      Poista
  2. Olisikohan dokumenttikamera eli doku? Sen avulla saa tavaran/ kuvan heijastettua tykin kautta valkokankaalle, myös zoomaus onnistuu.

    -kata- (doku on muuten ihan verraton open työssä)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat. Ja iloisen sulonen huolisyöppö. Toivottavasti toimii ja syö huolet lapsen mielestä. Eikä paineita postausten kanssa. Me ymmärrämme, että hyvää kannattaa odottaa. Ihana kuulla sinusta ja hyvä kun kuulemme jatkossakin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kipa ihanista sanoistasi ♥ Huolisyöpöstä tuli sopivan halittava ja iloisen näköinen. Täyttää siis oikein hyvin tehtävänsä :) Hyvää kesää!

      Poista
  4. Aivan ihana Huolisyöppö. Ja kauniita lauseita. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuKoo ♥ Oikein ihanaista viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  5. Niin söpö! Ja tuttua tuo "kyllä äiti tekee". Minunkin oli tarkoitus virkata tuollainen, mutta kun valmista ei näkynyt, tyttö oli käynyt kaupasta sellaisen ostamassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä meinasi käydä ihan samoin. Olishan sitä taas päässyt paljon helpommalla, kun olis ostanut valmiina, mutta kun teki mieli kokeilla :) Virkkaamalla tulis kyllä varmasti myös tosi söpö. Kiitos sinulle Jaana! :)

      Poista
  6. Aina oppii uutta.. En ole tällaiseenkaan ikinä törmännyt.. Tuohon lauseeseen kylläkin ,että kyllä äiti tekee.. :) Ihana syöppö siitä tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa! Taitaa olla oikein käsityöihmisen vitsaus tuo "kyllä äiti tekee" :)

      Poista
  7. Onpa se suloinen huolisyöppö! Tuollaisen voisi tehdä koko perheelle yhteisen, vähän reilumman. Siihen mahtuisi, jos nyt ei ihan kaikki maailman murheet niin ainakin paljon :). Kiitos, kun et laittanut pillejä pussiin <3. Täällä on aina niin ihana vierailla, vähän kuin tulisi kolkuttamaan ystävän ovelle ja kyselemään kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteinen iso huolisyöppö koko perheelle oliskin hyvä idea! :) Hoituisi sitten kaikkien huolet kerralla! Kiito sinulle Krista ihanasta kommentista ♥

      Poista
  8. Oi, miten ihastuttava huolisyöppö! Aika symppiksen oloinen kaveri :) Huh, onneksi et lopettanut blogia!! Täällä on aina kiva käydä ihastelemassa sun taidokkaita käsitöitä! Vaikka kieltämättä itsekkin olen nyt ekaa kertaa miettinyt blogin olemassaoloa. Välillä tuntuu, että insta on niin tuhat kertaa helpompi ja nopsempi käyttää... Mutta toisaaltaan on tässä blogimaailmassakin oma "hohtonsa", tykkään, että tämä on paljon vuorovaikutuksellisempaa mitä insta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika ♥ Tähän asti on ollut itsestään selvää, että blogi kulkee mukana. Tauoista ja kiireistä huolimatta, mutta nyt ensimmäistä kertaa olen kyseenalaistanut homman. Instagram on niin helppo ja näppärä, mutta vähemmän vuorovaikutuksellinen siinä mielessä, että siellä tulee harvemmin jätettyä kommentteja. Blogit ovat enemmän sellaisia kokonaisia tarinoita ja niissä tosiaankin on siksi oma hohtonsa :)

      Poista
  9. Olipa ihana nähdä sinun postaus lukulistalla! Bloggaamiselle jää itselläkin nykyään kovin vähän aikaa, ja se harmittaa. Mielelläni luen sinun blogiasi vaikka harvemmallakin tahdilla :).

    Huolisyöppö on valloittavan suloinen ❤ . Ja saman ilmiön olen itsekin huomannut, monet ostokset jäävät tekemättä, kun voisihan sen itsekin tehdä ;). Toisaalta joskus se johtaa siihen, ettei kyseistä tavaraa tule koskaan tehtyä eikä siten tarvittuakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma harrastus- ja vapaa-aika on viime aikoina ollut ihan poikkeuksellisen kortilla. Tähän taitaa olla nyt vain parasta totutella, kun tässä ruuhkavuosia elellään :) En malttanut kuitenkaan hommaa ainakaan vielä kokonaan lopettaa, sillä tähän on jo kasvanut niin kiinni. Verkkaisella tahdilla siis jatketaan :) Kiitos sinulle Hanna ♥

      Poista
  10. Todella suloinen huolisyöppö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Unelmallinen <3 Kyllä tällainen pitäisi ehdottomasti itselläkin olla :)

      Poista
  11. Lunastit lupauksesi, ihana huolisyöppö siitä tulikin:) Paljon hienompi kuin kaupasta ostettu:) Tästä ei ole itseasiassa hirmu kauaa aikaa, kun näin ensimmäisen kerran tällaisen pehmon kummitytölläni ja minulle kerrottiin, että kyseessä on huolisyöppö:). Älä ihmeessä laita pillejä pussiin, rauhallinen postaustahti sopii oikein hyvin:) Täällä elellään myös niitä tutun kuuloisia ruuhkavuosia, eikä harrastuksille tahdo jäädä oikein aikaa. Tai ompelulle on kyllä viime viikkoina järjestynyt ruhtinaallisesti aikaa, mutta blogien luku sitten jäänyt vähemmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Pipo <3 Näin tällaisen ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten laivalla ja siitä asti ajatus sellaisen tekemisestä on muhinut mielessä. Ehkä hiukan nopeampi olisi saanut olla toteutus ;) Tsemppiä sinne teidänkin ruuhkavuosiin! Eipä tarvitse tekemistä keksiä, kun päivät koostuvat minuuttiaikataulusta :) Onneksi pian on kesä ja loma! Hauskaa viikonloppua!

      Poista
  12. Ihana, niin ihana ja niin niin hyödyllinen.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥