perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kaksi kesäkassia (alekoodi jatkuu)

Tässä lupaamani toinen osa Almandiinin kankaista valmistuneita ompeluksia. Edelliseen postaukseen pääset tästä. Tiinan lähettämien kankaiden joukossa oli pari kangasta, jotka näin mielessäni täydellisinä kesäkasseina. Sinisävyinen päärynäkankangas on ihan minun väriseni. Siitä siis kesäkassi minulle. Pinterestistä bongasin kivan mallin ja jos haluat itsellesi samanlaisen, niin kaava ja ohje löytyvät täältä. Vuorikankaaksi valikoitui Anttilan alesta löytämäni turkoosi puuvillakangas. Ohjeen kassi on käännettävä, mutta minä halusin omaani taskuja, joten ompelin avaimille ja puhelimelle omat taskunsa kassin sisälle. Materiaaliltaan päärynäkangas on puuvilla-pellavaa ja sopii jämäkkyytensä vuoksi oikein hyvin kassiin.





Vihreänsävyisen lintukankaan kuosi on todella kaunis! Siitä valmistui kesäkassi ihan samalla kaavalla, mutta tämän annoin lahjaksi. Sillä sattuipa juuri viettämään syntymäpäiväänsä ihminen, jolle tämä lintukangas sopi minusta täydellisesti. Kangas on puuvillaa ja vuorikankaaksi käytin beigen väristä lakanakangasta omista jemmoista. Ompelin tähänkin kassiin muutaman taskun ja pieneksi piristykseksi tein ne lintupuuvillasta.




Näitä molempia kuoseja on saatavana eri sävyissä. Käykääpä kurkkaamassa Almandiinin verkkokaupassa. Blogini lukijoille siis -20% alennus Almandiinin verkkokauppaan 23.-25.7. välisenä aikana koodilla: blogi. Huomenna luvassa vielä viimeiset valmistuneet ompelukset :) 

9 kommenttia:

  1. Kauniita ovat kummatkin! Rento mutta tyylikäs tuo kaava. Mulla on tuota lintukangasta siinä toisessa värissä ja pikkureppua olen suunnitellut siitä pikkuneidille :) . Se on kyllä tosi kaunista kangasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Minäkin tykästyin kovasti tuohon kaavaan. Ja kassi on oikein sopivan kokoinenkin. Tästä kankaasta tulee varmasti ihana reppu :) Kiva nähdä sinun tuotoksiasi Almandiinin kankaista! :)

      Poista
  2. Kauniita! Hieno malli laukussa, minulla oli joskus aikoja sitten saman mallinen nahkalaukku, tosin kaupasta ostettu. Nyt ei tarvitsisi enää kaupasta ostaa, kun ommella surauttaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosiaan, materiaalia vaihtamalla kassiin saa heti ihan toisenlaisen ilmeen. Nahasta en ole ommellut mitään, mutta sitähän voisi vaikka kokeilla :)

      Poista
  3. Kiitos <3 Tämä kassi on tosiaan sellainen rento ja kesäinen. Lisäksi helppo ja nopea tehdä. Oikein hyvää viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Todella ihanat kassit ja kauniit kankaat. Kassien muotokin hyvännäköinen. Kankaat on kyllä todella ihania:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kovasti näistä kankaista. Ovat niin laadukkaita ja kuosit kauniita. Mukavaa viikonloppua :)

      Poista
  5. Parhaat kesäkassit olet ommellut! Ihania <3. Nämä kuosit ovat niin kauniita, herkullisen värisiä ja kuviot onnistuneesti sommiteltuja. Ps. Blogissani olisi sinulle haaste ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Hanna <3 Otan mielelläni haasteen vastaan, kiitos siitä! :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥