lauantai 8. maaliskuuta 2014

Pikkutaiteilijan t-paita

Esikoinen on aina tykännyt piirtämisestä. Viime aikoina pikkutaiteilija on ollut erityisen tuottelias ja usein ihastelenkin 5-vuotiaan värien käyttöä ja taiteellista silmää. Yksi lapsen tekemä suloinen omakuva pääsi koristamaan H&M:n valmista t-paitaa. Teippasin t-paidan ikkunaan ja jäljensin alkuperäisestä piirroksesta kuvan lyijykynällä paitaan. Sen jälkeen piirsin kangastussilla kuvan paitakankaalle ja mekon päätin applikoida värikkäästä kukkakankaasta. Ilmapallot ovat aina olleet esikoisen erikoissuosiossa, joten lisäsin kuvaan ilmapallon silitettävästä kimallekalvosta. Laatikosta löytyi vielä sopivan väristä satiininauhaa ja niistä solmin muutaman rusetin ilmapallon ja hihansuiden koristeeksi.

Harmaana valjennut aamu yllätti vaihtumalla keväiseen auringonpaisteeseen. Karsean likaisia ikkunoita harmistellessani hoksasin, että viime kesänä pihalle istutetut tuijat pitäisi suojata kevätauringolta. Pihahommat alkavat pikkuhiljaa muistutella olemassaolostaan. Onneksi sain eilen edes sen verran itsestäni irti, että vaihdoin lakanat makuuhuoneisiin ja imuroin ja pesin lattiat. Ikkunat saavat minun puolestani olla vielä ihan rauhassa, vaikka kamalalta näyttävätkin. Meinasi siivouksetkin jäädä tekemättä tässä flunssahuuruissa mököttäessäni, mutta buranan voimalla tekee joskus ihmeitä, FYI. Tänään olo onkin jo vähän virkeämpi - johtuisiko tuosta auringonpaisteesta :)

Toivottavasti teidän lauantaihinne mahtuu oikein paljon aurinkoa ja hyvää mieltä. Hyvää naistenpäivää ladies!


 
 

 
 
 
 

16 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän suloinen tuli t-Paidasta. Ihana idea!

    VastaaPoista
  2. Hurmaava paita, minä kanssa suorastaan rakastan käyttää lasten piirroksia ompeluissa - jotain on tullut tehtyäkin, mutta liian vähän. Meillä tytöt ovat kanssa aika tuotteliaita noiden piirrosten kanssa. Välillä tuntuu, että asutaan jossain askarrus- ja piirrostehtaassa :) Kevättalkoot ne taitavat tosiaan olla kohta edessä, odotankin jo kovasti ruohon ja puiden vihertymistä, kesää jo kaipailen ja aurinkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Lasten piirrokset on niin ihania. Säilytysongelmaa on meilläkin, niin tuotteliaita taiteilijoita meillä asuu :) Näitä piirroksia pitäisi kyllä käyttää enemmän ompeluksissa.

      Poista
  3. Itsekin tykkään hyödyntää lasten taiteiluja ompeluksissa :) Tyttösi on tehnyt ihanan piirustuksen ja kivasti olet sen saanut siirrettyä puseroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Tyttö tosiaan tekee ihania piirrustuksia ja näitä pitäisi enemmänkin käyttää vaatteissa :)

      Poista
  4. Oi miten ihana! Taitava tyttö ja taitava äiti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Mieli! Iloista viikonloppua sinne teille!

      Poista
  5. Oi ! Taidokas neitonen ja äippä! Ihana tuunaus. Tällaista minäkin voisin kokeilla, jos siis omistaisin kangastussin (ollut kyllä hankintalistalla pitkään! ) . Meillä on myös likaiset ikkunat ja ihan pakkohan niitä olisi ens viikolla pestä. .. vaan saakohan aikaseksi, kun tuo uunikin pitäis pestä. Piti pestä se jouluksi :D , että semmonen tehotäti se täällä taloudessa asustaa (saan kyllä montaa muuta lajia tehtyä, mutta tuo uunin pesu ottaa koville!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä oli kiva tehdä, kun kuva oli niin suloinen <3 Voi tehot on olleet täälläkin pois! Edelleen niin vetämätön olo flunssan takia. Mehua keitin jopa pari maijallista, kun muutaman kuukauden olen sitä tässä venyttänyt. Se pullottaminen on vaan jotenkin niin tylsää ja sotkusta. Niin ja uunin pesu tahtoo jäädä meidän huushollissa miehelle, kun minä sitä vaan lykkään... Mutta ei ne työt tekemällä lopu, joten ihan sama jos jotkut nurkat jää vähän vähemmälle jynssäämiselle :) Rentoa viikkoa teille!

      Poista
  6. Aivan super- ihana <3 Oon aivan onneton aplikaatioiden kanssa mutta tästä sain nyt ispiksen. Niin suloinen tuo kuvakin ja niin hieno ja kekseliäs toteutus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana jos saa itsekin annettua inspiraatiota tätä kautta jollekin, kun itse löytää niin paljon täältä blogistaniasta! Applikointi on minustakin aika kinkkistä, mutta tällä tekniikalla onnistuu varmasti! :)

      Poista
  7. Suloinen, suloinen tuunattu paita!! Ja ihana idea! :)

    VastaaPoista
  8. aivan mahtava idea ja ehdottomasti itsekin kokeiltava:) pitäisi myös kokeillatuolöaista kimallekalvoa meillä neiti kanssa varmasti tykkäisi :) mistä nuita kalvoja mahtaa saada ostaa? ihana paita todella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos >3 Noi kalvot on kyllä kokeilemisen arvoisia! Itse ostin näitä Tampereen käsityömessuilta, mutta en nyt millään muista firman nimeä... Netissä näitä myy ainakin Pikku-Piltti ja Royal-tuote.

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥