maanantai 22. heinäkuuta 2013

Settii ja uusia kuvioita

Sain ilokseni ja todella suureksi yllätyksekseni sähköpostin, jossa blogiani pyydettiin mukaan Indiedays Inspiration -yhteisöön. En osannut todellakaan odottaa tällaista yhteydenottoa! Olen luonnollisesti kovin otettu tällaisesta huomiosta. Kiitos! Koska muutos tuo pelkästään positiivisia asioita tullessaan oli yhteistyöhön helppo suostua. Blogini pysyy samalla alustalla samassa osoitteessa, mutta lisäksi sitä voi seurata halutessaan tätä kautta. Lisäksi blogini sivupalkissa näkyy Indiedays Inspiration -banneri.

Kesälomaillessa olen sentään saanut jotakin pientä aikaiseksi. Itsetehdyt tiskirätit eivät ole saaneet minussa aikaisemmin suuria tunteita aikaiseksi, mutta nyt oli niin ihanan värisiä lankoja, että pakkohan se oli kunnostautua. Tässä muutama tuplahelmineuleena neulottu. Reunat kiersin vielä kiinteillä silmukoilla. Lankana siis vanha tuttu Novitan Bambu.

Tiskirättien pariksi koukuttelin lisää lasinalusia ja ajattelinkin, että jos näille ei muuta käyttöä ilmaannu, niin tällaisia settejä sattaa päätyä joulupaketteihin. Ajatelkaa, miten olen kerrankin ennakoinut!

Kiitos kaikille lukijoilleni ja blogini kävijöille vierailuistanne ja kommenteistanne!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Olin itse aivan ällikällä lyöty tällaisesta, kun blogini on niin pieni monen suuren joukossa :) Kiitos muuten inspiraatiosta tiskirätteihin! Luulen, että teen näitä vielä lisääkin ;)

   Poista
 2. Hienoa, onnea kovasti! :) Ihanat värit taas räteissä ja lasinalusissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina :) Näissä Bambuissa on vaan niin herkut värit, ettei niitä malta olla hamstraamatta!

   Poista
 3. Kertakaikkiaan, miten ihania rättejä & lasinalusia!! Ja onnittelut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna <3 Näitä on sitten tosi kiva (ja nopea) tehdä, mutta varoitan koukuttumisvaarasta! :)

   Poista
 4. Oi, mahtava juttu, onnea!!
  Ihanat ovat myös tiskirätit! Minäkin yritin Bambusta tehdä, mutta se oli jotenkin niin tuskaista kun mulla se lanka niinku koko ajan "hajos", siis osa säikeistä jäi kutomatta... Ja kun niin moni on niistä tehnyt mielettömän kivoja, just niinku sinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsu :) Juu lanka on kyllä aika löyhäkierteistä ja helposti hajoaa tehdessä. Minusta kuitenkin neulomalla oli helpompaa saada säikeet pysymään kasassa, kuin virkkaamalla. Kieli keskellä suuta joutui kyllä tekemään.

   Poista
 5. Ihan mahtava juttu, hurjasti onnea uusiin tuuliin!=)

  Ihania rättejä ja lasinalusia on syntynyt, niitä on kiva tehdä aina välillä kun valmistuvat niin nopiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Nimenomaan, näitä tulee niin nopsasti, että ihan missä tahansa välissä ehtii hiukan tekemään! :)

   Poista
 6. Onneksi olkoon :) Ihanan värisiä rättejä ja lasinalusia!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa settiii :) ja hei nythän "we are familyy" ;) - onnea!

  VastaaPoista
 8. Tuhannet onnittelut myös täältä NuppuHome käsityöblogista! Jos tuollaisia joululahjoja saisin, olisin äärettömän tyytyväinen - ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥