tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tilkuista boxerit

Toiveissa olisi, että meidän 2-vuotiaamme saisi vauhtia ja innostusta pottaharjoitteluun näistä pikkuhousuista. Tilkuista ommeltuja kalsareita on vilahdellut monessa blogissa ja olihan näitä mukava ommella. Vain pari saumaa ja valmista! Vyötärökaitaleen sisällä on 2cm leveä kuminauha. Ensi hätään kokeilin tehdä vain nämä kahdet, mutta jos nämä saavat kuopukselta kannatusta, niin ehdottomasti ompelen lisääkin. Helppo ja hyvä boxerin (mikro shortsin/uimahousun) kaava Ottobresta 3/2011.

Tässä kun on ollut sateisia iltoja, niin keksittiinpä yhtenä niistä lasten kanssa ommella hernepussit. Sisällä on lakanakankainen pussi, jonka sisällä herneet ja sen päällä lasten valitsemaa sienitrikoota. Ja loppuilta menikin sitten laivaa lastatessa! 

7 kommenttia:

 1. Kivat boxerit!
  Hernepussit ovat olleet omalla to-do-listalla ikuisuuden...jospas muistaisi ostaa niitä herneitä seuraavalla kauppareissulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkin herneet odotti kaapissa monta kuukautta ennen kuin sain aikaiseksi nämä ehkä noin 10 min. ompelukset! :)

   Poista
 2. OIkun suloset pökät :)
  Ja pussukat. Joskus tein itsekin kummipojalle hernepussit - ihana yksinkertainen juttu, jonka kanssa voi keksiä vaikka mitä leikkejä!
  Tuo edellisen postauksen takki on muuten kans tosi söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi! Leikkejä on varmasti vaikka mitä, mutta me ei muistettu montaa... Laivan lastaamisen lisäksi tasapainoteltiin kantamalla pusseja pään päällä :)

   Poista
 3. Ihanat pöksyt. Eiköhön noilla motivoidu oppimaan.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥