perjantai 15. maaliskuuta 2013

Riine

Saatuani Mekkotehdas kirjan käsiini en kerta kaikkiaan osannut päättää minkä mekon tekisin ensimmäiseksi. Taisin piirtää lähes kaikkien kaavat ja viimein päädyin Riineen tällaisena versiona. Tämä valmistui jo esikoisen syntymäpäiväksi (edeltävänä yönä), mutta kun sitä sovitettiin juhla-aamuna osoittautui se liian isoksi ja jäi käyttämättä. Sen jälkeen meni inspis koko mekkoon, kunnes nyt sitten sain itsestäni irti sen verran, että lyhensin helmaa ja ratkoin hihat. Hihoihin ompelin vielä ohuella kumilangalla tuollaiset rypytykset. Takana nappikiinnitys ja edessä I-S-O tasku. Niitä olisi kuulemma saanut olla kaksi. Nämä ihanat kankaat löytyivät taas kerran Tampereelta Tekstiili Fihl/Tuomiselta. Ihan kivahan tästä sitten loppujen lopuksi tuli :)


3 kommenttia:

  1. Suloinen mekko ja tyttö :) Olet kyllä tehnyt "naisen työn" kun jaksoit ratkoa ja tehdä hihat uudelleen. NIiin harmittavaa, kun huomaa vaatteen olevan liian iso. Vaikka sinänsä onni, että niin päin ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, voisi laittaa suoraan Mekkotehdas 2 -kirjaan. Mullakin kävi ekan Riinen kanssa niin, että oli ihan liian iso kaverin tyttärelle. Onneksi se vika korjaantuu ajan kanssa.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥