perjantai 7. joulukuuta 2012

Vauvapipoja pikku prinsessoille

Ystävä- ja sukulaispiirissä on pyöräytelty lähipäivinä ja -viikkoina tyttövauvoja. Jotain pientä ajattelin lähettää joulukortin mukana tulokkaille, kun ei olla vielä ehditty katsomaan vauveleita, eikä kyllä varmasti ennen joulua ehditäkään. Tällaisia hattuja syntyi samalla kaavalla, kuin aiemmin ompelemani pilvikuosinen hattu. Kahdessa ensimmäisessä on trikoo päällikankaana ja vuorina. Välissä on ohut vanu. Viimeisessä taas velour päällä ja vuorina fleece. Siihen en laittanut vanua ollenkaan, kun paksuutta ja lämpöä noilla materiaaleilla on itsessään vähän enemmän. Solmiamisnauhat tein puuvillaisesta vinonauhasta. Trikoisissa hatuissa on pikku rusetit edessä koristeena. On vähän epäuskoinen olo, että mahtaako kenelläkään olla näin pieniä päitä, kun siitä on jo aikaa, kun omat olivat vastasyntyneitä. Kaavan olen kyllä tehnyt esikoisen vauvapiposta, että kyllä näiden pitäisi mahtua pikku prinsessoille :)


6 kommenttia:

 1. Kiitos Mieli ja Ruususuun äiti! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas sieviä ja käytännöllisen näköisiä! Saisiko noista kaavakuvaa? Tekisi mieli itsekin toteuttaa ja kuva kaavasta auttaisi hahmottamaan mittasuhteita. T: Irmeli

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irmeli! Kyllä voin yrittää laittaa kaavakuvaa. Katsotaan osaanko laittaa oikeassa mittasuhteessa, mutta ainakin jotakin kuvaa voin laittaa.

  VastaaPoista
 4. Hienoa! T: Irmeli taas

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥