lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun eka

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja meille on satanut lunta! Voi sitä riemua, mikä aamulla syntyi, kun lapset katsoivat ulos ikkunasta :) Ensin avattiin joulukalenteri, sitten katsottiin Tonttu Toljanteri ja kun aamutoimet oli tehty siinä välissä, niin paineltiin pihalle. Lasten joulukalenterina toimii tuo esikoiselle pari vuotta sitten omplelemani taskukalenteri, jonka ensimmäiseen taskuun oli tonttu tuonut kaulimen ja pari uutta piparimuottia. Meillä on jo yksi lasten kaulin ennestään - tonttu sen tiesi... Ja kuinkas sattuikaan, että piparitaikina tehtiin eilen illalla jääkaappiin odottelemaan.


Minulla on ääni vieläkin flunssan jäljiltä käheänä. Ja nyt vielä enemmän siitä syystä, että otettiin tänään ennen päikkäreitä lasten kanssa joulukorttikuvia. Siinä kun yrittää viihdyttää lapsia ties minkälaisilla äänillä ja tempuilla ja vielä samalla yrittää napsia jonkun kelvollisen kuvankin, niin äänikin meinasi loppua. Hyviä ilmeitä tuli, liikaa tärähtäneitä, mutta eiköhän noista yksi joulukorttikuva saada aikaiseksi. Kunhan lapset herää, niin kaivetaan taikina esiin ja pistetään piparitehdas pystyyn. Mukavaa, lumista ja piparintuoksuista joulukuuta kaikille teille!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa tunnelmallista joulukuun ensimmäistä sinne! Täällä vähän tai aikapalkonkin samanlaisessa tunnelmissa tänään! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis kalenteri♥ Kyllä joulukuvien ottaminen lapsista on hauskaa:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Henna! Hauskaa tosiaan oli ja sitten vasta naurattikin, kun siirsin kuvat koneelle ja aloin katselemaan tarkemmin ilmeitä :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥