sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ihonhoitojuttua

Halusin jakaa teidän kanssanne muutaman sanan (ja kuvan) kosmeettiikkatuotteista, jotka olen itse hyväksi todennut. Blogini pysyy edelleenkin käsityöaiheisena, mutta pieni vaihtelu ei liene koskaan pahitteeksi. Ja tämä ei siis ole mikään sponsoroitu mainos, vaan ihan vain vinkkinä :)

Sain mieheltä messutuliaisina aikaistettuna synttärilahjana Ziaja ihonhoitotuotteita. Olen ennenkin näitä käyttänyt ja tykännyt. En tiedä käykö muille niin, mutta minulta tuppaa aina loppumaan kaikki tärkeät tuotteet samaan aikaan. Sitten pitäisi kotihoidontuelliselta löytyä mojova summa laitettavaksi purtiloihin. Ziaja -tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde, eikä kukkaro kärsi liikaa useammankaan purkin kertaostosta. Tuotteissa on käytetty korkealaatuisia, luonnollisia ainesosia ja tuotteet ovat allergiatestattuja ja hellävaraisia. Tuotteiden teho on kliinisesti testattu ja tuotteet on valmistettu ympäristöä säästäen. Tuotteita tai niissä käytettyjä ainesosia ei ole myöskään testattu eläimillä. Ziaja -tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä ja lisää tuotteista voi lukea täältä.

Hyvän vinkin sain muuten joskus kosmetologiltani, että ellei ole varaa panostaa rahallisesti koko kasvojenhoitosarjaan, niin kannattaa keskittyä niihin tuotteisiin, jotka "jäävät" iholle. Itse tingin tarvittaessa puhdistustuotteessa, kuorinnassa tms. mutta panostan mm. kasvoveteen ja kosteusvoiteeseen. Niille, jotka ovat vierailleet blogissani aiemminkin ei ole jäänyt epäselväksi, että meillä lapset ovat sairastelleet kovasti tänä talvena ja lukemattomia huonosti nukuttuja öitä on vietetty. Itse olen laiminlyönyt toisia hoivatessani kovasti omaa ihonhoitoani. Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja hoitanut ilta- ja aamutoimissani myös naamatauluani tunnollisemmin. Ja kas kummaa - niin on ilme piristynyt ja ihonvärikin kirkastunut, että varmasti on kannattanut käyttää aikaa vähän enemmän itseenikin.

Koitetaan siis muistaa hoitaa itseämmekin kaiken puurtamisen ja kiireen keskellä!

ps. Osassa tuotteista on ihana tuoksu ja kun meillä lasten lempitouhua on puristella rasvatuubeista sisällöt vaikkapa tukkaan ja huonekaluihin, niin meillä tuoksuu nyt ihanan kaakaoiselta ja tah-me-al-ta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥