keskiviikko 15. joulukuuta 2010

The villahaalari ja pipo

Villahaalari lapselle on siis vihdoin valmis ja jonkinlaiset kuvatkin sain otettua tähän pimeimpään kaamosaikaan. Haalarin kylkiäisenä valmistui kisupipokin ja molemmat ovat jo kovassa käytössä. Viimepäivinä tosin on paukkuneet niin kovat pakkaset, ettei pihalle ole ollut asiaa. Lisäksi meillä ollaan oltu flunssassa ja itselläni selkä niin jumissa, ettei kävelemisestä tahdo tulla mitään.

Lankana haalarissa on 7 veljestä ja Gjestal - Janne raitalankana. Pipo taas on virkattu Novitan Huopasesta. Laitoin siihen vielä koristeeksi askarteluhuovasta pikkuisen tassun. Molempien malli on omasta päästä. Pipo on tehty samalla tavalla, kuin aikaisemminkin huovuttamani pipot. Haalari taas mahdollisimman yksinkertaisesti, ilman ylimääräisiä saumoja tai kikkailuja. Raglanhihaa kokeilin itseasiassa nyt ensimmäisen kerran ja toimii tuollaisessa alushaalarissa hyvin, kun hiha istuu napakammin hartioista. 

Ennen joulua pitäisi saada vielä jotain pientä valmiiksi joulupakettiin, mutta tämä sairastelu on valvottanut niin, että en ole juurikaan jaksanut puikkoihin, koukkuihin tai ompelukoneeseen tarttua. Toivottavasti tauti kohta helpottaa. Jouluun on enää vähän aikaa!! :)

3 kommenttia:

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥