perjantai 29. lokakuuta 2010

Kerhotossut

Me tykätään perhekerhosta! Tänään oli taas kerhopäivä. Kerhossa on vähän viileät lattiat, eikä meillä ollut kerhotossuja. Niinpä virkkasin sellaiset jämälangoista ja huovutin pesukoneessa mukavan pörröisiksi. Langat huopuivat ihan hyvin, vaikka toinen on Novitan Huopasta ja toinen Zitron - Loft.

Pohjaan en löytänyt Eurokankaasta mokkaa, joten ostin kaupasta sellaiset perinteiset "kerhotossut" kokoa 43 ja leikkasin pohjamokasta sopivan palan. Olipa vain niin jäykkää tuo mokka, ettei neula siihen pystynyt, vaan jouduin pikku naulalla naputtelemaan pohjaan reiät ompelua varten. Vähänhän nuo tikit mutkittelevat, mutta kelpaavat kuitenkin. Pääasia, että jalat pysyvät lämpiminä, eikä liukastella!
3 kommenttia:

 1. Onpa söpöt! Jo koonkin puolesta,mutta väri ja malli myös:)
  Hyvä idea tuo pohjallinen(siis että isommista leikkaa,koosta 43 riittää varmaan kaksiin?)!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mammutti ja Niinu.

  Niinu: Noista koon 43 pohjallisista tosiaan riittää vaikka kaksiin noin pienen ihmisen tossuihin. Oliskohan nuo meidän tossut kokoa 24.

  Sitten kun olin otsa kurtussa saanut nuo mokkapalat pohjiin ommeltua, niin näin Tampereen Lankamaailmassa oikein mukavan pehmoisia mokkapaloja myynnissä... :) En kuitenkaan enää lähtenyt vaihtamaan. Olkoon nyt noin :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥