lauantai 20. helmikuuta 2010

Kevätauringon paisteessa

Nyt on hyvä aika aloittaa tämä uusi blogi-harrastus! Pitkään olen jo asiaa kypsytellyt ja esteenä on ollut niin aika- kuin taitopulakin. Nyt sain kerättyä tarpeeksi uskallusta ja viitseliäisyyttä, jotta sain perustettua pohjan, eikähän tuo ollut vaikeaa lainkaan!

Kiinnostus käsillä tekemiseen on kytenyt minussa aina. Pinnalle se pupahti taas muutamien uinuvuosien jälkeen, kun jäin äitiyslomalle. Jotenkin kai se kuuluisa pesänrakennusvietti sai otteen ja oli ihana tehdä käsillä, kun oli pitkästä aikaa AIKAA. Vauvan synnyttyä aikaa ei sitten niin paljoa ole tietysti harrasteluun ollut, mutta lähinnä iltaisin ja joskus päiväunien aikaan on ihanaa uppoutua käsitöiden pariin rentoutumaan.

Näin alkuun kaivelen arkistoistani muutamia kuvia jo aiemmin valmistuneista monenkirjavista tekeleistäni. Juuri äsken hain kaupasta tuoreimman Novitan neulelehden, joten kunhan uusia töitä valmistuu, niin koitan saada niitä tänne näytille.

Ulkona paukkuu pakkanen ja takassa tuli. Aurinko paistaa niin, että häikäisee sisälläkin. Pölypallot ja villakoirat näkyvät pitävän hauskaa... Imurin sijaan tartun kuitenkin puikkoihin :) Ihanaa kevään alkua!
En ole mikään rautalangasta vääntämisen mestari, kuten kuvasta näkyy, mutta muutamia tällaisia vessa-kylttejä sain silti aikaiseksi.

Samaan settiin valmistui myös pari pyykkipoikapussukkaa. Kirjailupistot piti opetella ihan uudelleen. Sen verran aikaa on edellisistä kirjailukerroista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥