torstai 15. helmikuuta 2018

Sydänsukat

Minun piti päivittää nämä sukat blogiin jo eilen ystävänpäivänä, mutta emme ehtineet kuvaamaan näitä valoisan aikaan. Tässä siis juuri ystävänpäiväksi valmistuneet sydänsukat esikoiselleni. Minun oli jo pitkään tehnyt mieli pistää kirjoneuletta puikoille ja nyt sain sitten tällaiset sukat aikaiseksi. Neuloin sukat Novitan tummanharmaasta ja pinkistä sukkalangasta 3,5mm Knit Pro Cubicseilla. Silmukoita sukissa on 48. Varren joustinneule on neulottu 1 nurin 1 kiertäen oikein. Harmaa 100g kerä meni lähes kokonaan, pinkkiä kului noin 40g. Kuvioita on keksitty pääosin omasta päästä. Ennen kuin aloitin neulomaan sukkia, tutustuin lankadominanssiin, joka vaikuttaa kirjoneuleessa siihen, kuinka hyvin kuviot erottuvat pohjaväristä. Aikaisemmin en ole asiaan kunnolla perehtynyt, mutta kuinka ollakaan, olen vahingossa neulonut kirjoneuletta suurin piirtein oikein. Tein Instan puolelle pienen videon siitä, miten lankadominanssi huomioidaan neuloessa. En ole ladannut videota YouTubeen, joten en saa sitä nyt tähän postaukseen liitettyä. Jos et ole Instagramissa voit katsoa videon myös tämän sivun oikeasta laidasta Instagram kuvista tuota ohjevideota klikkaamalla.
19 kommenttia:

 1. Ihanat sydämelliset sukat! Ja niin ihailtavan siistiä neulejälkeä. Todella kauniit myös nuo edellisen postauksen pitsisukat 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika ♥ Nyt on jostain syystä sukkia pukannut :) Välillä piti vähän virkata jotain, mutta luulen, että laitan taas illalla uudet sukat puikoille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Raisa ♥ Sukkien saajakin tykkäsi näistä kovasti ja näillä pakkasilla sukille onkin ollut tarvetta.

   Poista
 3. Iki-ihanat sukat kerta-kaikkiaan! Harmaa ja pinkki toimii aina. Ja miten teidän vilttikin sopii ihan täydellisesti sukkiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa ja pinkki on kyllä takuuvarma yhdistelmä. Mietin ensin, että onko vähän liiankin varma ja tylsä, mutta hyvät näistä tuli. Tämä villaviltti on ollut vuosia vintillä ja nyt kovempien pakkasten tultua muistin sen sieltä hakea. Sattui vielä sopimaan täydellisesti näiden sukkien väreihin :) Kiitos paljon Krista ♥

   Poista
 4. Ai että kun on ihanat sukat. Tulee mieleen polkka karkki ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Näistä tuli tosiaan tällaiset karkkisukat :)

   Poista
 5. Omat kirjoneuleeni on aina miten sattuu, mutta sinullapa on lankadominanssikin kohdillaan ;). Ihanat sukat tässä ja viime postauksessa myös. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa ♥ Ainaoikein neuleessa minulla on tasainen käsiala ja kirjoneulekin sujuu ihan kivasti, mutta nurjaa olenkin sitten tosi surkea neulomaan. Nyt on kirjoneulevillitys meneillään ja luulenkin, että laitan tänä iltana toiset kirjoneulesukat puikoille :)

   Poista
 6. Kertakaikkisen ihanat sydänsukat<3 Ihastelen taas sinun tasaista käsialaa, niin on siistit sukat että:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ♥ Tällaisella paksulla langalla neulottuna on minusta helpompi saada tasaista käsialaa kirjoneuleessa. Neulon parhaillaan toisia sukkia ohuemmasta langasta ja siitä epätasaisuudet erottuvat minusta selkeämmin. Luotan kuitenkin siihen, että kasteleminen tasoittaa käsialan :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Hei! Ohjetta näihin sukkiin ei ole. Olen neulonut nämä ilman ohjetta oman mielen mukaan :)

   Poista
 8. Ihanat sukat tosi upeat. Hain kovasti ohjetta, mutta sitten huomasin kommenttisi ettei ohjetta ole.
  Olisi tosi mukava juttu, jos pystyisit tekemään kaavion. Sillä pääsisi jo pitkälle. Kiitos.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Katsotaan josko innostuisin tekemään näistä vielä joskus ohjeenkin :)

   Poista
 9. Ihanat sukat. Ohjeen minäkin haluaisin tai ainakin kaavion. Kiitos!!!

  VastaaPoista
 10. Ihanat sukat. Ohjeen minäkin haluaisin tai ainakin kaavion. Kiitos!!!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥