torstai 15. huhtikuuta 2021

Oslo-pipoja ja intialaista peukalokiilaa

En useinkaan oikein jaksa innostua trendeistä ja huomaan syttyväni tietyille neulemaailman suosikkiohjeille vasta vähän jälkijunassa, kun muut ovat jo ehtineet neuloa nämä ohjeet moneen kertaan. Näin kävi Oslo-piponkin kanssa. Ohje on ollut todella suosittu, enkä yhtään ihmettele, sillä pipo on varsinainen peruspipo - mutta varsin trendikäs ja tyylikäs sellainen. Pipo neulotaan kaksinkertaisella Filcolanan Arwetta Classic -langalla ja uskallan väittää, ettei tämä lanka varmastikaan kutita ketään. Nämä neuloin viime syksynä ja esikoinen sai viininpunaisen ja kuopus kauniin metsänvihreän pipon. Ompelumerkit ostin Ommelkuplan myymälästä.

Punaisen pipon kaveriksi neuloin samansävyisestä Novitan 7-veikasta pilkkulapaset intialaisella peukalokiilalla. Kokeilin ensimmäistä kertaa tällaista peukaloa ja tykkäsin kovasti. Tämän mallinen lapanen istuu käteen hyvin ja oli lisäksi todella kiva neuloa. 




 

2 kommenttia:

  1. Hei! Ihastuin neulomaasi viininpunaiseen Oslo pipoon. Onko mahdollisesti tiedossasi langan värinumero? terveisin Anjaleena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi! Tuon punaisen pipolangan värikoodi on 140 / Burgundy.

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥